|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Gdzie w sieci? |
Autor |
Wiadomość |
Fido__ [Usunięty]
|
Wysłany: 08-12-2005, 12:43 Gdzie w sieci?
|
|
|
Posłuchajcie, taki temat... Chcę zrobić sobie prywatną galerię rodzinnych zdjęć, ale z dostępem tylko dla znajomych. Czyli z dobrym zabezpieczeniem hasłem. Głównie chodzi mi o to, żeby zdjęcia moich dzieci nie trafiły do galerii pedofilskich, albo o zbliżonej tematyce. Czy znacie serwis, który oferuje taką funkcjonalność? Bezpłatny jest mile widziany, ale nawet zapłacić mogę...
Nie chce mi się zagłębiać tajników java-scriptów i innych. Po prostu chcę mieć taką funkcjonalność out of the box... |
|
|
|
 |
sruba
m3m&mitsumaniak football is a drug
Auto: Toyota Auris II TS
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 08-12-2005, 13:45
|
|
|
to zaloz sobie bloga (mowie serio) na portalu gazety wyborczej (www.blox.pl) i ogranicz do niego dostep "tylko dla znajomych".
to tak na szybko co mi przyszlo do glowy.
pewnie sa jakies inne opcje, ale ta jest chyba najprostsza i darmowa. |
|
 |
luk_szc
Mitsumaniak mitsumaniak

Auto: Carisma GDI '99 EXE
|
|
|
|
 |
Cutie [Usunięty]
|
Wysłany: 08-12-2005, 17:11
|
|
|
ja mam taka galerie gdzie kazdy sie musi logowac ale to stronka autorstwa c24rnego |
|
|
|
 |
|
|