|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Eclipse 1g |
Autor |
Wiadomość |
Scania
Nowy Forumowicz

Auto: Xedos 6 V6 98r.
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 29-07-2013, 11:44 Eclipse 1g
|
|
|
Witam otóż planuję kupienie eclipse'a 1g, po dość długich poszukiwaniach trafiła mi się taka oto sztuka:
http://otomoto.pl/mitsubi...-C30039220.html
autko jest 30km ode mnie, więc w sumie bym je obejrzał - tylko jest jedno ale. Autko nie ma przedniej i tylnej dokładki zderzaków. Czy jest opcja kupna takich dokładek osobno ? bo szczerze mówiąc, jakoś nie widzę eclipse'a bez tego ..
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
kafar_1989
Forumowicz
Auto: Mitsubishi Eclipse 1G
Pomógł: 4 razy Dołączył: 09 Sty 2010 Posty: 178 Skąd: Wojcieszyn/Lublin
|
Wysłany: 29-07-2013, 21:03
|
|
|
jest przednia nawet ja mam |
_________________ DSM 1G GSX
4G63T 6bolt |
|
|
|
 |
Scania
Nowy Forumowicz

Auto: Xedos 6 V6 98r.
|
Wysłany: 30-07-2013, 14:23
|
|
|
w porządku a co z tyłem? podejrzewam że od jakiegoś trupa rozbitego można byłoby kombinować.. tylko żeby był w czerw. kolorze..
[ Dodano: 30-07-2013, 21:22 ]
oglądałem brykę. generalnie mechanicznie nie jest w złym stanie. silnik pracuje w miarę dobrze, chociaż trochę zastanawiająca jest dla mnie jego praca (chociaż mogłem przyzwyczaić się do cichutkiej pracy V6)
na podwoziu nie ma rdzy, ale niestety każdy element samochodu (no prawie, poza drzwiami) nadaje się na dobrą sprawę do lakierowania - tu puknięty tam lakier zdarty, gdzieś indziej reperaturka - dla blacharza który zrobi sobie sam autko w sumie niezłe, ale dla kogoś kto chce kupić i jeździć już niekoniecznie |
|
|
|
 |
|
|