|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Mam 2 problemy proszę pomocy :/ |
Autor |
Wiadomość |
gabrys0234
Nowy Forumowicz
Auto: Mitsubishi Carisma 1.8 GDI
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 09-06-2017, 19:43 Mam 2 problemy proszę pomocy :/
|
|
|
1.Tempomat nie działa poprawnie otóż rozpedzam się do pasującej mi prędkości i klikam go,po czym wyświetla mi się kontrolka Cruise i nic więcej,samochód zaczyna po prostu zwalniać nie utrzymuje danej prędkości.
2.Co mam zrobić z ryskami?Rano szedłem do samochodu i zauważyłem pewne rysy na nie których częściach samochodu
1.Drzwi 2.Dach 3.Maska 4.Lusterko na wszystkich są takie same tym samym przedmiotem robione ta sama głębokość.Wydaje ni się jakby ktoś je zrobił druciakiem do naczyń.
Nie mam pojęcia jak się dodaje zdjęcia więc zobaczę co da się zrobić w domu,proszę o wyjaśnienie mi wszystkiego krok po kroku jestem nowy w motoryzacji,kompletnie zielony ://
Dziękuję serdecznie! |
|
|
|
 |
lzj
Nowy Forumowicz
Auto: Carisma 1.8 GDI 2003
|
Wysłany: 09-06-2017, 23:37
|
|
|
Ad. 1. Po kliknięciu przyciskiem tempomatu musisz jeszcze pociągnąć wajchę w dół do pozycji SET.
Ad. 2. Świeże rysy czasem da się zamaskować woskiem, ale poczekaj na opinię kogoś innego |
|
|
|
 |
gabrys0234
Nowy Forumowicz
Auto: Mitsubishi Carisma 1.8 GDI
|
Wysłany: 10-06-2017, 15:55
|
|
|
Dzięki dzięki napewno się przyda
[ Dodano: 10-06-2017, 19:55 ]
Kurde tera jechałem swoją Cari i ten tempomat nie chce działać,coś musi być popierniczone |
|
|
|
 |
|
|