Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: Hubeeert
14-05-2014, 13:28
pomoc przy zakupie cari 1,8 gdi
Autor Wiadomość
mateo1981 
Nowy Forumowicz

Auto: brak
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 11-09-2013, 16:18   pomoc przy zakupie cari 1,8 gdi

witam to moj pierwszy post na tym forum chcialem prosic o ocene auta mitsumaniakow z gory dzienki http://otomoto.pl/mitsubi...-C29760593.html#

pyza 
Forumowicz

Auto: carisma gdi 125KM elegance
Wysłany: 11-09-2013, 23:05   

mam taka sama wersje o tyle ze jest z 2000roku i wyglada tak samo.ale?u mnie np sa chlapacze z przodu a tu nie ma a z tylu sa)znaczki GDI na blotnikach pod kierunkowskazami nie ma,radia oryginalnego nie ma,i chyba ma rudego na nadkolu z tylu od strony kierowcy albo to brud?no niby spoko ale cena to troche wedlog mnie nie w ta strone.kolo ma duza gorke cenowa

volve 
Mitsumaniak

Auto: Colt CZC 1.5T
Wysłany: 12-09-2013, 07:03   

Według opisu auto z 2002r. Natomiast ma czerwony znaczek, zwykłe lampy z przodu, wnętrze Nardi (które występowało do 2000r, ewentualnie najpóźniej do 2001r). Z drugiej strony nie ma znaczka GDI pod kierunkowskazami, co było normalne w rocznikach po 2001r. Także coś jest nie tak albo w papierach, albo w opisie, albo był bity...

glina 
Mitsumaniak

Auto: Carisma
Wysłany: 12-09-2013, 08:59   

albo i to, i to :)
do tego "SAMOCHÓD MOŻE OD RAZU JECHAĆ "NA KOŁACH",GDYŻ JEST UBEZPIECZONE NA 30 DNI" - może ale na tych blachach to nie po polskich drogach

kryss 
Forumowicz
kryss

Auto: Sonata 2,0 GLSi; Lancer CK1A
Wysłany: 13-09-2013, 21:31   

Ja tą Carismę oglądałem z miesiąc temu bo to w Rzeszowie i na privie też komuś ją poleciłem.
Wczoraj byłem jeszcze raz zrobić wizję lokalną i niestety auto zostało sprzedane.
Moim zdaniem była warta kupienia.

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi