|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Przesunięty przez: Gene 28-05-2009, 11:45 |
[2.8 D] Mechanizm wycieraczek przednich |
Autor |
Wiadomość |
sarevoc
Nowy Forumowicz
Auto: Pajero '96 2.8 TDI
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 27-03-2009, 10:14 [2.8 D] Mechanizm wycieraczek przednich
|
|
|
Jakiś czas temu uszkodziłem lewą przednią wycieraczkę PAJERO II LONG. Potrzebuję kupić cały mechanizm wycieraczek ( fachowo to chyba prostowody) ale mam mały problem. Większość ogłoszeń dotyczy częsci z wersji angielskiej. W związku z tym mam pytanie czy komplecik od wersji angielskiej będzie pasował do "normalnej" wersji, czy można to założyć odwrotnie?. Może ktoś miał podobny przypadek
PZDR |
Ostatnio zmieniony przez Gene 28-05-2009, 11:46, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Michu-Yakuza
Nowy Forumowicz
Auto: Mitsubushi Pajero 2,5 TD GLX
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 27-08-2013, 21:32
|
|
|
Temat stary ale w związku z dużą ilością takich ogłoszeń na allegro piszę jakby ktoś jeszcze się zastnawiał. Mechanizm od anglika jest lustrzanym odbiciem wersji europejskiej. Nie pasują nawet otwory nie mówiąc już o tym, że trzebaby założyć go "do góry nogami". Angielski mechanizm można kupić dużo taniej ale nie warto bo przerobić go chyba się nie da. Pozdrawiam |
|
|
|
 |
|
|