|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[M.S.S 1.3] Poduszki skrzyni biegów |
Autor |
Wiadomość |
Godlike20
Nowy Forumowicz
Auto: Space Star 1.3 1999r
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 28-08-2013, 16:34 [M.S.S 1.3] Poduszki skrzyni biegów
|
|
|
Witam
Pisze w sprawie poduszek skrzyni biegów do Mitsubishi Space Star 1.3 ,1999r ,mam taki problem ze dwie z nich przednią i tylnią są już na wykończeniu a nigdzie ich nie można dostać obdzwoniłem już masę sklepów i nic ,jedynie same wkłady , i teraz prosił bym o pomoc gdzie by je można było kupić lub jak te wkłady założyć lub czy pasowały by z innego modelu jakieś ?? ogólnie czy da się z tym cokolwiek zrobić ,kupiłem używki ale po ich stanie stwierdziłem że nie ma sensu ich zakładać i pozostałem w kropce |
|
|
|
 |
Bizi78
Mitsumaniak Reklamożerca.

Auto: MSS 1.3 family 01r.
Pomógł: 823 razy Dołączył: 01 Sty 2010 Posty: 21010 Skąd: Częstochowa
|
|
|
|
 |
Godlike20
Nowy Forumowicz
Auto: Space Star 1.3 1999r
|
Wysłany: 28-08-2013, 17:57
|
|
|
Ok dzięki wielkie szukałem na allegro ale nie mogłem znaleźć chyba że teraz się coś pojawiło puki co pytałem z linku z allegro i nie maja przedniej, teraz zapytam goscia z adresu który mi podałeś jeszcze raz dzięki wielkie |
|
|
|
 |
|
|