Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
MOTO-CHAMP Bydgoszcz

Czy jesteś zadowolona/y z cen oraz jakości usług świadczonych przez ASO MOTO-CHAMP?
Tak, wysoka jakość usług i konkurencyjna cena
20%
 20%  [ 1 ]
Zadowalająca jakość usług i przeciętna cena
20%
 20%  [ 1 ]
Niska jakość usług i wygórowana cena
20%
 20%  [ 1 ]
Fatalna jakość i ceny z kosmosu
40%
 40%  [ 2 ]
Głosowań: 5
Wszystkich Głosów: 5

Autor Wiadomość
bartek_nkm
[Usunięty]

Wysłany: 16-09-2008, 21:35   MOTO-CHAMP Bydgoszcz

Jako, że w temacie o bydgoskim ASO znowu podgrzała się atmosfera proponuję prostą i chyba wyjaśniającą wszystko ankietę. Proszę o wypełnianie jej TYLKO osoby, które korzystały z usług firmy MOTO-CHAMP.

jeden głos = jeden komentarz
Ostatnio zmieniony przez Firebee 18-11-2016, 08:51, w całości zmieniany 1 raz  

Efa! 
Mitsumaniak
queen of Off Topic

Auto: Toyota Corolla kombi
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 16-09-2008, 22:36   

:twisted: no co by tu zaznaczyć :roll:
Mój zespół SUBRA: www.fb.com/subraleo

DiPi
[Usunięty]

Wysłany: 16-09-2008, 23:06   

nie mam co zaznaczyć :( ...dwa przeglądy,dwa na TAK,cena jak u innych...tylko pan prowadzący powiedział: "tu auta nie naprawiam"-reklama ????

chyba zaznaczę dwójkę.....hmmm

ale jak se przypomnę to chciałem kupić szybkę do lampki podsufitowej - 60 zł.....kupiłem na allegro całą lampkę za 20 ;) .

wybieram odp nr......2/3 :) ))
''zadowalająca jakość,wygórowane ceny" :) )))))))))))

penol
[Usunięty]

Wysłany: 18-09-2008, 21:23   

No cóż.... ja oczywiscie wystawiam ocene najnizsza z mozliwych. Moje uzasadnienie bez zmian ( http://forum.mitsumaniaki.pl/viewtopic.php?t=20026 ).

AutoMichu
[Usunięty]

Wysłany: 01-10-2008, 00:18   

Ja wystawiłem prawie najniższą - uzasadnienie:
Przed zlotem w Grudziądzu chciałem podreperować moje L200.
1.Skrzypiały mi resory - standardowy problem - naprawa polega na wymianie przekładek i smarowaniu. W serwisie tylko przesmarowali, ignorowali uwagi o przekładkach. Nie byli zainteresowani sprawdzeniem stukającej szyby (biorą za dużo samochodów na warsztat i nie maja czasu). Szybę naprawili mi przy okazji i to za darmo w AutoPartnerze w Toruni.
2.Prosiłem o sprowadzenie odblasku, który stłukłem. Miał kosztować 110zł, czekałem, trzy razy dzwoniłem, odpowiadali, że oddzwonią. Nie oddzwonili ani razu. Na zlot pojechałem ze stłuczonym odblaskiem. Wkurzony poszukałem na Allegro i kupiłem oryginalny odblask w Mitsustyle. Zapłaciłem 86zł już z przesyłką i dostałem trzeciego dnia od zamówienia.
3.W rozmowie generalnie byli uprzejmi, więc to podniosłe ocenę jaką im wystawiłem.
Wcześniej serwisowałem samochód w Toruniu w AutoPartnerze. Byłem bardzo zadowolony, ale niestety odebrano im autoryzację.
Na wymianę przekładek wybiorę się do nowego serwisu w Toruniu na ul. Szosa Bydgoska 52 - ciekawe jacy są.

bosak 
Forumowicz

Auto: OutlanderII 2.0 DiD
Wysłany: 12-12-2008, 21:51   

Witam
Wystawiam jedynkę,ale nie za stare przejścia z tym seriwsem a za nowe(czyli bez zmian).Czekam już trzeci tylko miesiąc na zgłoszoną reklamację( nie na wymianę ale na umówienie się na serwis) dzwoniłem i przypominałem 6 razy zawsze obiecywali zadzwonić.

kosiarzx
[Usunięty]

Wysłany: 03-01-2009, 15:43   

ja wystawie taką srednią z 5 dam 2 za obsługe :idea:

Wojtas24 
Forumowicz
Wojtek

Auto: Mitsu Carisma 1.8GDI 98r.
Wysłany: 11-11-2009, 12:30   

Witam
Jak kupowałem swoją Cari pojechałem do Moto-Champ niom i..... ceny to maja z Kosmosu za podłaczenie komputera ,sprawdzenie podwozia ,zbierzności ,ustawienie leflektorów zaplacilem 300zł poracha ale cóż Chciałem wiedzieć co biore chociaż furka była stuknięta w tył. Niedawno przepaliły mi sie żarówki podświetlenia climatronic halogenów i lusterek el. to powiedzieli ki tak lusterka caly przełacznik do kupienia , za żarówki do clima.. 2 szt zaplacilem 50 zł a do halogenów 2szt. (+ przeciwmgielne tył) po 20 dychy za sztuke. Brak słÓw. A i jeszcze jedno zadzwonilem kiedyś do nich zeby umowic sie na ustawie obrotów powiedzieli ze mam przyjechac na miejscu okazalo sie ze przy silnikach GDi nie ustawia sie obrotów..... jechalem na marne a przez telefon mowilem ze to silnik GDi. Ojciec też ma Cari 1.6 16V i mowi mi ze szkoda słow na nich..... Niom to chyba tyle.
Pozdrawiam :) :)

Hubeeert 
Mitsumaniak
na urlopie

Auto: TOYOTA YARIS 4EVER
Wysłany: 11-11-2009, 12:35   

Wojtas24 grafika w podpsie max 100 wys na 400 długość. Zmień to proszę.

Thomas Jefferson said:
1. A government big enough to give you everything you want, is strong enough to take everything you have...
2. The democracy will cease to exist when you take away from those who are willing to work and give to those who would not...
Just think...

.

Fragu 
Mitsumaniak
Łukasz

Auto: jest
Wysłany: 18-11-2009, 07:43   

Ja byłem w MC wczoraj i jestem zadziwiony...poziomem usług ! Oczywiście bardzo pozytywnie!

Do wymiany miałem gumy stabilizatora, zostały sprawnie zmienione, dużo taniej niż w Perfekt Serwisie (tu 80, tam 120-150z). Dodatkowo prosiłem o sprawdzenie zawieszenie, całe zostało przeglądnięte, zostałem o wszystkim wyczerpująco poinformowany :wink:
Pan mechanik błyskawicznie zlokalizował luz na kolumnie kierowniczej (już wielu mechaników szukało tego i każdy obstawiał coś innego), poradził co najlepiej zrobić :D Przy okazji była kupa śmiechu :D

Panowie z MC mają wielkiego plusa, nie spodziewałem się takiej jakości usług 8) :D

FIESTA ST150

majdanos 
Forumowicz

Auto: Mitsubishi galant
Wysłany: 14-10-2013, 00:28   

miałem praktyki w moto-champie sie znali mechaniory nie ma co :) nie mieli sil tylko naprawiac indyjskich tata-ów ;p jak tata przyjezdzal to mechaniory uciekali ;D;D do mnie podchodzili dosc profesjonalnie :)

Odpowiedz do tematu