|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
tylnie amortyzatory ciekną rok po wymianie? |
Autor |
Wiadomość |
temen
Mitsumaniak
Auto: Galant
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 17-09-2013, 20:55 tylnie amortyzatory ciekną rok po wymianie?
|
|
|
Hej,
Pytanie laika
Zwrócono mi ostatnio uwagę, że amortyzatory z tyłu co prawda działają, ale ciekną i będa lada chwila pewnie do wymiany.
A wymieniałem rok temu, robię ledwie kilka tysięcy km rocznie. Naprawdę tak szybko się zużywają, czy widocznie jakieś felerne były? |
|
|
|
 |
Krzyzak
moderator mitsumaniak uczestnik I Zlotu MM

Auto: E32, CR29, 5F, DCJ, 7N, Y2
Pomógł: 645 razy Dołączył: 28 Kwi 2005 Posty: 24268 Skąd: był Malbork, teraz Gdańsk
|
Wysłany: 18-09-2013, 08:25
|
|
|
jaka firma? |
|
|
|
 |
Dominick
Mitsumaniak
Auto: Galant 2.5 v6 1998
|
Wysłany: 16-10-2013, 07:51
|
|
|
u mnie monroe wytrzymaly 2 tyg obie sztuki do wyrzucenia, wszystko zamontowane poprawnie? Jesli masz oslony ok i kamienie nie uszkodziły tłoczyska lub nie zostalo ono uszkodzone przy montazu to wina wydaje sie byc po stronie amortyzatorów
[ Dodano: 16-10-2013, 07:55 ]
aa no wchodzi jeszcze kwestia ciekną czy się pocą? Diagnozy mechaników często trzeba brać z przymrużeniem oka |
Ostatnio zmieniony przez londolut 16-10-2013, 11:23, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
|
|