Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: witek.w-wa
07-12-2007, 01:37
skrzynia biegów --- pomocy!!!!
Autor Wiadomość
pawlik_g
[Usunięty]

Wysłany: 26-03-2007, 19:33   skrzynia biegów --- pomocy!!!!

poszukuje skrzyni biegów do mitsubishi 3000 z roku 93 z napędem na 4 koła( wersja bez turbo) nie wiem jak to jest ale ja mam na walku który wychodzi na reduktor 23 zęby ,a z tego co wiem było ich do roku 93---18???a po 93---24??? czy ktos mi pomorze ?? gdzie znaleźć taka skrzynie czy jeśli kupie skrzynie i reduktor od tej z 24 zębami to ja załorze???

michal7007
[Usunięty]

Wysłany: 31-03-2007, 20:43   

Witam
Najlepiej bedzie szukać w USA jest szansa że kupisz to w dobrym stanie :wink:

pawlik_g
[Usunięty]

Wysłany: 03-04-2007, 19:43   

gdzie moge sie dowiedziec co oznacza symbol W5M332NNVR LUB W5M33V I MD727854 na skrzyni biegów

Krzyzak 
moderator mitsumaniak
uczestnik I Zlotu MM

Auto: E32, CR29, 5F, DCJ, 7N, Y2
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 03-04-2007, 20:58   

W5M to oznaczenie skrzyni Mitsubishi - 5 biegow (5), naped na 4 kola (W), skrzynka reczna (M), dalsze numery to dokladniejsza specyfikacja, bo W5Mxxxxxxx oznacza rodzine skrzyn

MD to numer katalogowy i mozesz poszukac np. na Googlach - czasem cos znajdzie, ale najlepiej poszukac w najnowszym CAPSie (produkt dla ASO przechowujacy baze danych o czesciach do Mitsu i numerach katalogowych)

Odpowiedz do tematu