|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Mitsubishi carisma Czesioosa |
Autor |
Wiadomość |
czesioos
Nowy Forumowicz
Auto: carisma 1.9did
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 16-09-2013, 21:41 Mitsubishi carisma Czesioosa
|
|
|
Witam jestem nowy na forum mam na imie Dawid i pochodze z kielc.Przed miśkiem miałem nie malo samochodow a ostatnio felicie ale jako ze plany w zyciu ulegają zmianom a mianowicie dziecko także musialem miec cos wiekszego i wygodniejszego.Takze decyzja zapadła odkupiłem od taty carisme i nie załuje.Ogolnie w rodzinie od kwietnia tego roku .Silnik chodzi az milo turbinka tylko miauczy nie spotkałem zadnej drugiej takiej carismy zeby tak chodzila spalała 6l po miescie i zeby miala takie odejscie a teraz troche konkretów.
Mitsubishi carisma II 1.9did 2000r.
Wyposazenie to:
4el szyby
2 el i grzane lustra
wspomaganie i regulacja kierownicy
abs
komputer pokładowy
4 poduchy
klima
itp głupoty.Blacharka i inne podzespoly w idealnym stanie jak na ten rocznik.
Spalanie na miescie do 6l
Granie to: jednostka jvc kd-lh401. 4 glosniki orginalne jak narazie, subwoofer jbl cs12, wzmacniacz jackson 400wat i kondensator 1farad daje to rade nawet .
A teraz zdjecia
 |
|
|
|
 |
|
|