Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
[CY4A 2.0] service engine soon, o co chodzi dokladnie?
Autor Wiadomość
Gordzi 
Nowy Forumowicz

Auto: Mitsubishi Lancer
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 21-09-2013, 21:30   [CY4A 2.0] service engine soon, o co chodzi dokladnie?

Witam, mam pewien problem, jezdzilem wczoraj moim Lancerem i bylo wszystko ok ale dzisiaj rano jak chcialem gdzies pojechac to zapalila mi sie kontrolka z napisem 'Service engine soon' palaca sie na kolor podchodzacy pod pomaranczowy. Ogolnie wszystko jest ok, chodzi tak samo tak jak powinna ale moje pytanie, dlaczego tam wyswietlila mi sie taka kontrolka, co moze byc nie tak? Moze po prostu informuje mnie o tym ze trzeba wymienic oleje albo cos w podobie? a podkreslam ze oleje byly wymieniane niedawno :) w takim razie moze po prostu trzeba komputerowo mu jakos to wykazac ze byly juz wymienione? Moze ktos cos wie na ten temat co jest powodem tej kontrolki albo co moze byc?

Bizi78 
Mitsumaniak
Reklamożerca.

Auto: MSS 1.3 family 01r.
Wysłany: 21-09-2013, 22:01   

http://forum.mitsumaniaki...16b7890193f8e2d

fargo 
Mitsumaniak

Auto: 2.0 GTS '08 CVT
Wysłany: 21-09-2013, 22:02   

Komputer pokładowy przypomina Ci że zbliża się czas przeglądu, sprawdź w ustawieniach jaką masz ustawioną opcję odstępu między przeglądami. Możesz to skasować, poczytaj TU :rolleyes:

Odpowiedz do tematu