|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[CY4A 2.0] service engine soon, o co chodzi dokladnie? |
Autor |
Wiadomość |
Gordzi
Nowy Forumowicz
Auto: Mitsubishi Lancer
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 21-09-2013, 21:30 [CY4A 2.0] service engine soon, o co chodzi dokladnie?
|
|
|
Witam, mam pewien problem, jezdzilem wczoraj moim Lancerem i bylo wszystko ok ale dzisiaj rano jak chcialem gdzies pojechac to zapalila mi sie kontrolka z napisem 'Service engine soon' palaca sie na kolor podchodzacy pod pomaranczowy. Ogolnie wszystko jest ok, chodzi tak samo tak jak powinna ale moje pytanie, dlaczego tam wyswietlila mi sie taka kontrolka, co moze byc nie tak? Moze po prostu informuje mnie o tym ze trzeba wymienic oleje albo cos w podobie? a podkreslam ze oleje byly wymieniane niedawno w takim razie moze po prostu trzeba komputerowo mu jakos to wykazac ze byly juz wymienione? Moze ktos cos wie na ten temat co jest powodem tej kontrolki albo co moze byc? |
|
|
|
 |
Bizi78
Mitsumaniak Reklamożerca.

Auto: MSS 1.3 family 01r.
Pomógł: 822 razy Dołączył: 01 Sty 2010 Posty: 20981 Skąd: Częstochowa
|
|
|
|
 |
fargo
Mitsumaniak

Auto: 2.0 GTS '08 CVT
Pomógł: 4 razy Dołączył: 16 Sty 2009 Posty: 347 Skąd: KrakówNH
|
Wysłany: 21-09-2013, 22:02
|
|
|
Komputer pokładowy przypomina Ci że zbliża się czas przeglądu, sprawdź w ustawieniach jaką masz ustawioną opcję odstępu między przeglądami. Możesz to skasować, poczytaj TU |
|
|
|
 |
|
|