Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
kupie eclipse 1g
Autor Wiadomość
Patryknh 
Nowy Forumowicz

Auto: colt c58 gti,eclipse 1g
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 11-09-2013, 22:06   kupie eclipse 1g

witam , poszukuje eclipsa 1g 2.0 dohc 150 km , wazniejsza od blachy i zawieszenia jest mechanika , auto raczej posluzyloby jako dawca czesci na swap do innego samochodu . Jezeli ktos ma do zaoferowania cos w tym stylu to jestem otwarty na propozycje :)

lewiasty 
Forumowicz

Auto: Mitsubishi Eclipse 1G 1992
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 04-11-2013, 12:29   

Witam. Mam rozebranego eclipse 1g (padła panewka). Po tym zrobiłem generalny remont silnika (dól silnika na panewkach acl, nowym wale, nowe tłoki i korbowody,głowicy- planowanie, polerka, nowe zawory, sprawdzenie szczelnosci, nowe uszczelniacze, nowy rozrząd). Wszystko teraz wymaga złożenia (wał jest włożony w dół, balanse wywalone, panewki na miejscu, tłoki na miejscu, głowica kompletna). Jest też komplet nowych uszczelek. Do tego buda w średnim stanie, ale każdy element elektryczny działa (jest na kołach OZ i letnich oponach). Ma instalacje sekwencyjna BRC (nie uzywalem jej, zawsze PB), glosniki explode i inne pierdoly :P jesli jestes zainteresowany zdrowym silnikiem na genialnych czesciach, daj znac. Mozesz sam ocenic jego stan i prosto sobie poskladac (teraz to juz z gorki). ja musialem niestety za chlebem wyjechac za granice :D Daj znac to sie dogadamy, puszcze za polowe tego co wlozylem :P

Odpowiedz do tematu