|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Żarówki do lancera - imitujące Xenony |
Autor |
Wiadomość |
d506405
Nowy Forumowicz
Auto: Mitsubishi Lancer
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 14-11-2013, 16:28 Żarówki do lancera - imitujące Xenony
|
|
|
poszukuję żarówek do Lancera które dadzą światło zbliżone do barwy Xenona - czyli jasne światło podchodzące w zimny niebieski - czy ktoś z kolegów / koleżanek takich używa?? |
|
|
|
 |
Bizi78
Mitsumaniak Reklamożerca.

Auto: MSS 1.3 family 01r.
Pomógł: 820 razy Dołączył: 01 Sty 2010 Posty: 20958 Skąd: Częstochowa
|
|
|
|
 |
Greku1410
Mitsumaniak

Auto: Civic VIII Type S 2.2
Dołączył: 19 Lip 2013 Posty: 138 Skąd: Lublin / Czechowice-Dziedzice
|
|
|
|
 |
Janek_W
Mitsumaniak

Auto: Lancer 2.0 ES '08
Pomógł: 3 razy Dołączył: 20 Sty 2011 Posty: 128 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 15-11-2013, 16:28
|
|
|
Ja używam tych Osramów które podał Bizi78 od ponad roku i nie narzekam Potwierdzam, że jest to chyba najjaśniejsza, homologowana żarówka jaką można dostać do Lancera.
Wcześniej miałem sporo droższe od tych Osramów - Philipsy Diamond Vision (5000k) i pierwsza spaliła się po dwóch miesiącach, więc tych nie polecam.
Greku1410, mówisz o żarówkach Osram Cool Blue Hyper? Nie widziałem, ich nigdy w HB4... Ich drugim mankamentem jest to, że nie są homologowane... (Philipsy 5000k, też nie są). |
_________________ Pozdrawiam,
Janek |
|
|
|
 |
|
|