|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
L300 kamper problem z odnaleziemien numeru vin. |
Autor |
Wiadomość |
vampirrr
Nowy Forumowicz L300 Camper
Auto: L300
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 24-09-2013, 16:36 L300 kamper problem z odnaleziemien numeru vin.
|
|
|
Witam Kolegów.
Według dokumentacji powinien on się znajdować po lewej stronie, chyba na ramie we wnęce lewego przedniego nadkola w mojej wersji czyli z napędem na tył, tylko dokumentacja dotyczy zabudowy standardowej a nie kempingowej. Załączone zdjęcie z dokumentacji pokazuje w którym miejscu powinny się znajdować numery, nr. silnika znalazłem, nr. identyfikacyjny pojazdu znalazłem na tabliczce znamionowej w kabinie, jednak nie mogę odnaleźć tego samego numeru we wskazanym miejscu na ramie.
Zdjęcie.
Bardzo proszę o info. znawców gdzie on powinien się dokładnie znajdować i w jakiej formie i czy faktycznie w zabudowach kempingowych powinien on tam się znajdować.
Pozdrawiam serdecznie |
|
|
|
 |
|
|