|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
stacyjka |
Autor |
Wiadomość |
mateusz190
Nowy Forumowicz mateusz
Auto: colt cj0 1,6 gls
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 11-10-2013, 21:32 stacyjka
|
|
|
witam złamał mi się kluczyk do stacyjki ktoś może wie jak obejść imobilajzer bo na dorobionym kluczyku nie pali ,pozdrawiam |
|
|
|
 |
plecho1
Mitsumaniak
Auto: Laguna 3
Pomógł: 583 razy Dołączył: 02 Sty 2010 Posty: 10313 Skąd: Świdnik
|
Wysłany: 11-10-2013, 22:43
|
|
|
Najprościej wyjmij transponder ze złamanego klucza i włóż go do dorobionego jeśli oczywiście dorobiony klucz ma na taki transponder miejsce lub przyklej ten transponder do anteny przy stacyjce.
Tu masz fotki gdzie taki transponder się znajduje w Carismie http://forum.mitsumaniaki.pl/viewtopic.php?t=27006 u Ciebie powinno być podobnie. |
|
|
|
 |
czapelka
Mitsumaniak
Auto: Galant EA5A '99 Avance
|
Wysłany: 09-11-2013, 18:30
|
|
|
Polecam zrobić tak jak pisze plecho1... a tak na temat: w 3 CJ, które widziałem kluczyk bardzo szybko ulegał zniszczeni-nadłamywał się. Zastanawiałem się czym to może być spowodowane(niedbałością użytkownika, czy może konstrukcją stacyjki) ale problemu nie udało mi się rozwiązać:) |
|
|
|
 |
|
|