|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[II 2.0 DID] Niekompletne parowanie bluetootha |
Autor |
Wiadomość |
mariolo
Forumowicz
Auto: Outlander II 2.0 DID
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 2 razy Dołączył: 27 Wrz 2010 Posty: 39 Skąd: Jabłonna
|
Wysłany: 21-11-2013, 12:08 [II 2.0 DID] Niekompletne parowanie bluetootha
|
|
|
Witajcie,mam delikatny problem z zestawem głośnomówiącym w aucie(standardowy sprzęt,bez nawigacji,Rockford Fosgate).Muszę za każdym razem po wyłączeniu silnika od początku parować telefon,włącznie z podaniem kodu itd.,niestety po całej operacji miła pani już nie mówi mi,że operacja complete.Czyżby cosik się popsuło,niestety gwarancja skończyła mi się we wrześniu i tak się zastanawiam,czy gra warta świeczki,czy lepiej przesiąść się na słuchawkę.Czy ktoś miał podobny problem?Dzieki za poświęcony czas. |
|
|
|
 |
rezon
Mitsumaniak
Auto: był OutlanderII 2.0DID
|
Wysłany: 21-11-2013, 14:41
|
|
|
Lepiej przesiąść się na słuchawkę albo dołożyć mu porządnego BT |
_________________ był Outlander 2 2.0Did był Superb 1,8TSI 4x4 jest V60 CC  |
|
|
|
 |
tokyo
Forumowicz
Auto: evo 126p :)
Pomógł: 35 razy Dołączył: 11 Kwi 2010 Posty: 1224 Skąd: Zabrze
|
Wysłany: 21-11-2013, 16:08
|
|
|
Witam
Ktory rok auta? |
_________________ FB: Tokyo Dawid Mitlas
IG: tokyo.dawid
Nic nie jest wieczne moje evo 126p rowniez . |
|
|
|
 |
mariolo
Forumowicz
|
Wysłany: 21-11-2013, 20:56
|
|
|
Rocznik 2010.Jeszcze niedawno było dobrze,kilka dni temu wracając z Łodzi,po połączeniu z autem(łączył się automatycznie),żaden przycisk na kierownicy nie działał,telefon się zawiesił.Po restarcie telefonu było ok,niestety na drugi dzień sytuacja jak pisałem powyżej. |
|
|
|
 |
xytras31 [Usunięty]
|
Wysłany: 22-11-2013, 11:52
|
|
|
mariolo, zobacz jeszcze ustawienia telefonu, czy masz włączone automatyczne połączenie z Hands Free,, i może spróbuj o ile masz możliwość sparowania innego telefonu... |
|
|
|
 |
mariolo
Forumowicz
|
Wysłany: 22-11-2013, 17:27 Temat zamknięty
|
|
|
Dzięki za wszystkie rady,dzisiaj odpiąłem na chwilę akumulator i wszystko działa,nawet pani jest complete.Temat zamknięty. |
|
|
|
 |
|
|