| 

Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

| 

| 

|  Ogłoszenie  | 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.  Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki

Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta. 
 | 

| 
		[MSS 1.6] Fotel kierowcy-tapicerka. | 

| Autor | 
      Wiadomość | 

Paweł W.  		  

Mitsumaniak

Auto: MSS 1,6 2002, Nissan Note 1,4 
                  Kraj/Country: Polska 
                  Pomógł: 4 razy Dołączył: 28 Paź 2013 Posty: 433 Skąd: z Warszawy 
                         | 

Wysłany: 31-10-2015, 16:46   [MSS 1.6] Fotel kierowcy-tapicerka.
                               | 

| 

| 

Witam Kolegów,

Ostatnio pakując się do swojego "SPACKA" zauważyłem że na oparciu fotela rozerwała mi się tapicerka. Czy któryś z kolegów zna jakiegoś "n o r m a l n e g o" tapicera z okolic Warszawy i okolic, czy może wiecie, Drodzy Mitsumaniacy, gdzie mogę kupić tapicerkę do SPORTA z 2002 r.

Nie chcę fotela wymieniać, ponieważ jest on podgrzewany a poza tym ma poduszkę powietrzną w oparciu a boję się problemów z instalacją elektryczną.

Z góry dziękuję za pomoc.

Zyczę Kolegom dłuuugiej(nie powolnej broń Boże:), bezawaryjnej, bezpiecznej jazdy    .

Najserdeczniej Pozdrawiam

Paweł 

[ Dodano: 10-04-2016, 21:08 ]

Koledzy, 

Na wszelki wypadek podaję namiary na tapicera.

Znajduje się on we Warszawie, na Targówku, przy ul.Kanałowej, tel.22 678 82 32. 

Moim zdaniem ceny ma przyzwoite, za naprawę poszycia fotela, wymianę/naprawę stelażu zazyczyl ok.150zł.

Pozdrawiam

Paweł 

[ Dodano: 30-04-2016, 10:30 ]

Witam Ponownie,

Koledzy, piszę aby nikt tak jak ja nie borykal się z poszukiwaniem pomocy w związku ze zniszczonym fotelem, zniszczoną tapicerka i tym podobnymi problemami.

W swoim MSS-ie miałem, jak okazało się, nie tylko podarta tapixcerke ale także zapadnieta i zniszczoną konstrukcje fotela.

Mój problem polegał na tym że nie mogłem żywcem przeszczepic fotela bo mam limitowana wersje i jeden fotel byłby inny.

Ul.Kanałowa na Targówku, tapicer wymienił gąbki, pozszywal tapicerke, przełożył z drugiego fotela metalową konstrukcje i SUPER.

POZDRAWIAM

Paweł | 

_________________ Pavcio SS1,6 | 

| 

| 

| 

| 

| 

| 

|