|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
MMCS w Lancerze przestał łączyć się z telefonem przez BT |
Autor |
Wiadomość |
grobla95
Nowy Forumowicz
Auto: Mitsubishi Lancer IX
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 02-12-2018, 04:08 MMCS w Lancerze przestał łączyć się z telefonem przez BT
|
|
|
Witam.
Posiadam Lancera z 2008 roku, wersja z systemem Mitsubishi Multi Comunication System. Samochód od jakiegoś czasu przestał łączyć się przez bluetooth z telefonem, nic nie kombinowałem, nie zmieniałem telefonu w tym czasi, tylko od jakiegoś czasu po prostu nie da się połączyć z telefonem. Telefon usunąłem z systemu, sparowałem jeszcze raz (a nawet kilka próbowałem), podczas parowania samochód widzi telefon, cały proces parowania przebiega poprawnie, na koniec mówi "pairing complete", ale samochód telefonu po sparowaniu nadal nie widzi, nie ma ikonki telefonu na wyświetlaczu, nie obsługuje połączeń, po prostu jest rozłączony. Próbowałem sparować inny telefon, jest dokładnie to samo, więc musi to być wina samochodu. Macie jakieś pomysły, co to może być? Jak ewentualnie zresetować całkowicie ten system? Usunąłem z niego wszystko co było związane z poprzednim telefonem (kontakty itd) i nadal nic. |
|
|
|
 |
Bizi78
Mitsumaniak Reklamożerca.

Auto: MSS 1.3 family 01r.
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 820 razy Dołączył: 01 Sty 2010 Posty: 20961 Skąd: Częstochowa
|
|
|