|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Bluetooth - ustawienia fabryczne |
Autor |
Wiadomość |
sztucjan
Nowy Forumowicz
Auto: Outlander II 2.2 DID - Instyle
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 15-04-2013, 11:10 Bluetooth - ustawienia fabryczne
|
|
|
Witam,
Czy można przywrócić ustawienia fabryczne w bluetooth w taki sposób aby nie wykasować pozostałych ustawień, zawartości music serwra itd.. ?
Mam problem ze sparowaniem dowolnego telefonu (testowane na kilku modelach).
Po wciśnieciu przycisku powinno odezwać się menu głosowe umożliwiające prowanie urządzeń BT a tak się nie dzieje.
Dziękuję za pomoc,
Pozdrawiam
Sztucjan |
|
|
|
 |
diament
Nowy Forumowicz
Auto: OUTLANDER
|
Wysłany: 21-04-2013, 17:33
|
|
|
kolego czy postępujesz w/g instrukcji?jest w niej opis parowania telefonów.Ogólnie to po wciśnięciu przycisku mowy na kierownicy powinieneś usłyszeć komunikat, ale tak będzie się działo tylko wtedy kiedy włączysz zasilanie czyli przekręcisz kluczyk.Gdybyś miał pytania odpisz lub podaj mi swojego maila to postaram się w miarę mojej wiedzy pomóc ci bo mnie też ktoś w tej kwestii pomógł a miałem podobny problem. pozdrawiam |
|
|
|
 |
sztucjan
Nowy Forumowicz
Auto: Outlander II 2.2 DID - Instyle
|
Wysłany: 21-04-2013, 23:50
|
|
|
Dziękuje, udało się uporać i sparowałem... |
|
|
|
 |
sebabelgia
Nowy Forumowicz
Auto: Outlander
Kraj/Country: Belgium
|
Wysłany: 27-12-2013, 15:01
|
|
|
Witajcie . Ja mam problem ale troche innej natury. Kupilem fabrycznego outlandera i wszystko dzialalo ok. ale po zmianie tel juz nie, ciagle pyta o haslo, a stare do tel nie dziala
jest mozliwe ze ktos przez przypadek zmienil haslo (kobieta , dzieci ) . Da sie to jakos wyzerowac?. Nie mam dostepu do opcji parowania . Reszta (radio , DVD ,navi ) dziala . Z gory dzieki za Podpowiedzi |
|
|
|
 |
13zbyszek13
Forumowicz

Auto: 2,0 DID outlander 2009
|
Wysłany: 29-12-2013, 10:08
|
|
|
sebabelgia napisał/a: | Witajcie . Ja mam problem ale troche innej natury. Kupilem fabrycznego outlandera i wszystko dzialalo ok. ale po zmianie tel juz nie, ciagle pyta o haslo, a stare do tel nie dziala
jest mozliwe ze ktos przez przypadek zmienil haslo (kobieta , dzieci ) . Da sie to jakos wyzerowac?. Nie mam dostepu do opcji parowania . Reszta (radio , DVD ,navi ) dziala . Z gory dzieki za Podpowiedzi |
Raczej ciezko zmienic hasło przez przypadek
myslę że musisz udać się do ASO w celu z resetowania tych ustawień. |
_________________ MITSUBISHI to już historia teraz jest HONDA
 |
|
|
|
 |
|
|