|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Zamknięty przez: mkm 12-12-2013, 18:15 |
.............. |
Autor |
Wiadomość |
toomi1982
Forumowicz
Auto: Lancer sedan 1.6 Mivec invite
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 11-12-2013, 17:49
|
|
|
Witam,
Byłem w sobotę (ponownie) w serwisie odnośnie zacinającej się szyby i skrzeczenia zawieszenia. Przejechali się, coś robili, potem znów się przejechali i zadzwonili do mnie,że samochód do odbioru. Przez pierwsze 10 km od wyjazdu z serwisu wszystko było ok. Zawieszenie zaczęło skrzeczeć jak wcześniej a szyba po kilku otwarciach i zamknięciach zaczęła znowu haczyć. Mało tego nawalili chyba smaru na prowadnice, bo co otworzę i zamknę szybę jest ona cała uwalona od towotu. Skandal. W tą sobotę jadę trzeci raz na naprawę tych dwóch dolegliwości. Przepraszali mnie straszliwie. Mam nadzieję,że na przeprosinach się nie skończy. Ogólnie serwis gwarancyjny woła o pomstę do nieba. Żeby to w jednym serwisie tak było to mógłbym się zgodzić. No ale w dwóch różnych miastach? Pozdro. |
|
|
|
 |
mkm
Forumowicz
Auto: Colty
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 187 razy Dołączył: 26 Lut 2008 Posty: 14126 Skąd: Krakow
|
Wysłany: 12-12-2013, 18:14
|
|
|
toomi1982, mamy osobny dział dotyczący serwisów.
Twoje spostrzeżenia tam się nadają.
Edytuj post dopisując "gdzie, co, jak", a ja przeniosę go we właściwe miejsce. |
|
|
|
 |
|
|