|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[MSS GDI] Space star - Opadła, odpadła kolumna kierownicy |
Autor |
Wiadomość |
lato8
Nowy Forumowicz
Auto: Space Star
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 30-12-2013, 20:08 [MSS GDI] Space star - Opadła, odpadła kolumna kierownicy
|
|
|
Witam.
Nie mogłem znaleźć podobnego tematu więc pytam.
Przy hamowaniu zaparłem się trochę o kierownicę i opadła ona razem z całą kolumną mi na kolana.
Skręciłem to ponownie, ale tam są jakieś sruby z plastikowymi kołkami i one pękły przez co kolumna wysuwa się z pod śrub. Nie wiem jak dokladniej to wyjaśnić...
Ktoś spotkał się z tym problemem, da się je kupić osobno czy to czesc calej kolumny kierowniczej ?
Space star po lifcie. |
|
|
|
 |
futrzany
Forumowicz Futrzany
Auto: Space Star DID
Pomógł: 19 razy Dołączył: 22 Kwi 2007 Posty: 185 Skąd: Radzymin
|
Wysłany: 30-12-2013, 20:18
|
|
|
Już Ci mówię odpadły takie zaprasowane -zgrzane aluminiowe podkładki które zapobiegają uderzeniu podczas wypadku , i co gorsza nie da się tego przyczepić z powrotem pomaga wymiana kolumny tylko |
|
 |
lato8
Nowy Forumowicz
Auto: Space Star
|
Wysłany: 30-12-2013, 20:28
|
|
|
Tylko używka będzie w podobnym stanie, bo auta nie produkowane już kilka lat, a czesci z ostatniego okresu produkcji jest zdecydowanie mniej...
Cena nowej pewnie powali.
Kolumna z angola pasuje ? wersja lift , przed lift jest to samo? |
|
|
|
 |
futrzany
Forumowicz Futrzany
Auto: Space Star DID
Pomógł: 19 razy Dołączył: 22 Kwi 2007 Posty: 185 Skąd: Radzymin
|
Wysłany: 30-12-2013, 20:43
|
|
|
nie ma znaczenia czy stara ma być po prostu bezwypadkowa angol pasi podaj adres na pw to Ci wyślę dobrą |
|
 |
|
|