Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: glina
27-06-2014, 11:51
[Cari 1.8 GDI] Carisma 1,8Gdi Częstochowa
Autor Wiadomość
mitsumaniak22 
Nowy Forumowicz

Auto: Galant
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 03-02-2014, 13:33   [Cari 1.8 GDI] Carisma 1,8Gdi Częstochowa

Witam zastanawiam sie nad zakupem Carismy 1,8Gdi. zwracam sie z prośba o opinie Mitsu Maniakow oto link http://tablica.pl/oferta/...html#947054e84b
Ostatnio zmieniony przez glina 29-05-2014, 14:12, w całości zmieniany 1 raz  

glina 
Mitsumaniak

Auto: Carisma
Wysłany: 03-02-2014, 22:12   

"Auto ma również wykupione ubezpieczenie i zrobiony polski przegląd techniczny więc bez problemu można nim wracać. "
ano nie bardzo - chyba ze jestes obywatelem kraju z ktorego pochodza tablice
w przeciwnym razie legalnie mozna wraca co najwyzej na lawecie

z tym przebiegiem cena rynkowa powinna byc 3-4k wyzsza, wiec przebieg niekoniecznie realny
niemniej stan skor sie zgadza - niewytarte, zadbane

a poza tym bardzo ładnie przygotowane auto

guner 
Forumowicz

Auto: Carisma 1,6 2003
Wysłany: 04-02-2014, 21:13   

Z zarejestrowaniem jest często tak , że handlarze wystawiają samochód w ogłoszeniu jako zarejestrowany. Faktycznie nie ma jeszcze nic opłacone i na miejscowej giełdzie stoi z ceną niższą o ok 2 tys. Ostatnio zauważyłem to jak wróciłem z giełdy samochodowej i zacząłem szukać kilku samochodów w internecie. Były opisane jako zarejestrowane a tak jeszcze nie było. Proces rejestracji zaczynają jak się klient zdecyduje, da zadatek. Wadą jest że trzeba po niego jechać jeszcze raz. Warto się jednak dopytać o to sprzedającego.
Rejestrując samochód prosto po sprowadzeniu handlarz ryzykuje tym, że przez następne pół roku może opłacać za niego ubezpieczenie jak mu się nie sprzeda. Nie da się też ukryć przed potencjalnym chętnym ile auto jest w kraju a wiadomo,że najlepiej sprzedają się te co niby dopiero zostały sprowadzone.

plecho1 
Mitsumaniak

Auto: Laguna 3
Wysłany: 04-02-2014, 21:59   

Ja tam GDI bym sobie odpuścił. Nie zaprzeczam, fajnie się tym jeździ ale jak coś poważnego padnie i jeśli się na tym silniku nie znasz i sam go nie naprawisz, to możesz sporo utopić w tym aucie. Dodatkowo, niewielu mechaników ogarnia ten silnik a wielu może bardziej zaszkodzić jak pomóc. Pewnie wiesz, ale w razie czego podpowiem, że LPG do tego nie zamontujesz.

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi