|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Przesunięty przez: glina 27-06-2014, 11:51 |
[Cari 1.8 GDI] Carisma 1,8Gdi Częstochowa |
Autor |
Wiadomość |
mitsumaniak22
Nowy Forumowicz
Auto: Galant
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 03-02-2014, 13:33 [Cari 1.8 GDI] Carisma 1,8Gdi Częstochowa
|
|
|
Witam zastanawiam sie nad zakupem Carismy 1,8Gdi. zwracam sie z prośba o opinie Mitsu Maniakow oto link http://tablica.pl/oferta/...html#947054e84b |
Ostatnio zmieniony przez glina 29-05-2014, 14:12, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
glina
Mitsumaniak

Auto: Carisma
Pomógł: 11 razy Dołączył: 20 Lis 2010 Posty: 455 Skąd: mam to wiedzieć?
|
Wysłany: 03-02-2014, 22:12
|
|
|
"Auto ma również wykupione ubezpieczenie i zrobiony polski przegląd techniczny więc bez problemu można nim wracać. "
ano nie bardzo - chyba ze jestes obywatelem kraju z ktorego pochodza tablice
w przeciwnym razie legalnie mozna wraca co najwyzej na lawecie
z tym przebiegiem cena rynkowa powinna byc 3-4k wyzsza, wiec przebieg niekoniecznie realny
niemniej stan skor sie zgadza - niewytarte, zadbane
a poza tym bardzo ładnie przygotowane auto |
|
|
|
 |
guner
Forumowicz
Auto: Carisma 1,6 2003
|
Wysłany: 04-02-2014, 21:13
|
|
|
Z zarejestrowaniem jest często tak , że handlarze wystawiają samochód w ogłoszeniu jako zarejestrowany. Faktycznie nie ma jeszcze nic opłacone i na miejscowej giełdzie stoi z ceną niższą o ok 2 tys. Ostatnio zauważyłem to jak wróciłem z giełdy samochodowej i zacząłem szukać kilku samochodów w internecie. Były opisane jako zarejestrowane a tak jeszcze nie było. Proces rejestracji zaczynają jak się klient zdecyduje, da zadatek. Wadą jest że trzeba po niego jechać jeszcze raz. Warto się jednak dopytać o to sprzedającego.
Rejestrując samochód prosto po sprowadzeniu handlarz ryzykuje tym, że przez następne pół roku może opłacać za niego ubezpieczenie jak mu się nie sprzeda. Nie da się też ukryć przed potencjalnym chętnym ile auto jest w kraju a wiadomo,że najlepiej sprzedają się te co niby dopiero zostały sprowadzone. |
|
|
|
 |
plecho1
Mitsumaniak
Auto: Laguna 3
Pomógł: 583 razy Dołączył: 02 Sty 2010 Posty: 10313 Skąd: Świdnik
|
Wysłany: 04-02-2014, 21:59
|
|
|
Ja tam GDI bym sobie odpuścił. Nie zaprzeczam, fajnie się tym jeździ ale jak coś poważnego padnie i jeśli się na tym silniku nie znasz i sam go nie naprawisz, to możesz sporo utopić w tym aucie. Dodatkowo, niewielu mechaników ogarnia ten silnik a wielu może bardziej zaszkodzić jak pomóc. Pewnie wiesz, ale w razie czego podpowiem, że LPG do tego nie zamontujesz. |
|
|
|
 |
|
|