|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Colt 1.3 Poduszka amortyzatora przód (2009) |
Autor |
Wiadomość |
mebartek
Nowy Forumowicz
Auto: Colt '09 1.3 + LPG
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 02-01-2014, 10:10 Colt 1.3 Poduszka amortyzatora przód (2009)
|
|
|
Witam,
w moim colciaku zaczęło coś stukać w przednim zawieszeniu. Po sprawdzeniu okazało się że wszystko na pierwszy rzut oka jest sprawne i prawdopodobnie winą jest uszkodzona poduszka amortyzatora.
Mam do Was pytanie - czy w tym aucie któryś konkretnie element poduszki zużywa się najprędzej ?
Z tego co się zorientowałem nie ma zamienników a w serwisie można dokupić oddzielnie łożysko, poduszkę lub odbojnik tylko trzeba wiedzieć co konkretnie bo wszystko jest na zamówienie. |
|
|
|
 |
hondarad
Nowy Forumowicz
Auto: colt cz
|
Wysłany: 11-01-2014, 19:48
|
|
|
Witam. Jaki przebieg ja obstawiałbym łącznik stabilizatora a nie poduszkę.To siada dużo wcześniej a wygląda na ok. |
|
|
|
 |
mebartek
Nowy Forumowicz
Auto: Colt '09 1.3 + LPG
|
Wysłany: 13-01-2014, 11:40
|
|
|
hondarad napisał/a: | Witam. Jaki przebieg ja obstawiałbym łącznik stabilizatora a nie poduszkę.To siada dużo wcześniej a wygląda na ok. |
Przebieg 106000, obecnie zawieszenie już stuka przy bujaniu na boki w trakcie jazdy więc wybiorę się jeszcze raz na diagnostykę i zobaczymy co powiedzą tym razem...
[ Dodano: 27-02-2014, 13:55 ]
hondarad napisał/a: | Witam. Jaki przebieg ja obstawiałbym łącznik stabilizatora a nie poduszkę.To siada dużo wcześniej a wygląda na ok. |
Dzisiaj wymieniłem łączniki stabilizatora i problem zniknął.
Dzięki za radę (130zł + 0,5 czekania i po temacie) |
|
|
|
 |
|
|