|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Wyłamany zamek przez złodzieja - dorobienie wkładki |
Autor |
Wiadomość |
Ardil
Nowy Forumowicz
Auto: Mitsubishi Space Star 1.9DID
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 06-08-2016, 21:37 Wyłamany zamek przez złodzieja - dorobienie wkładki
|
|
|
Witam w nocy jakiś edit próbował się dobrać do mojego miśka . Zamek od strony kierowcy wyłamany i przekręcony w poprzek. Czy orientuje się ktoś gdzie w Łodzi można dorobić wkładkę , tak aby móc korzystać z kluczyka od stacyjki tak jak to jest fabrycznie ?
[ Dodano: 07-08-2016, 17:28 ]
Włamania ciąg dalszy . Dziś rano zobaczyłem całą klamkę popękaną , i wybity zamek . Ponawiam pytanie czy ktoś orientuje się jak to naprawić we własnym zakresie . Złodziej 3 szansy już nie dostanie samochód został przeniesiony na prywatny parking |
Ostatnio zmieniony przez mkm 07-08-2016, 19:14, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
mkm
Forumowicz
Auto: Colty
Pomógł: 187 razy Dołączył: 26 Lut 2008 Posty: 14126 Skąd: Krakow
|
Wysłany: 07-08-2016, 19:16
|
|
|
We własnym zakresie będzie ciężko.
Jeżeli zniszczyli stacyjkę to musisz kupić drugą i podjechać do jakiegoś zakładu, żeby ustawili Ci zapadki pod Twój kluczyk |
|
|
|
 |
Ardil
Nowy Forumowicz
|
Wysłany: 08-08-2016, 01:19
|
|
|
Ale czy wystarczy , żebym kupił obojętnie jaką używana stacyjkę , i wtedy zapadki ustawią ? |
|
|
|
 |
mkm
Forumowicz
Auto: Colty
Pomógł: 187 razy Dołączył: 26 Lut 2008 Posty: 14126 Skąd: Krakow
|
Wysłany: 08-08-2016, 16:22
|
|
|
Ja dawałem same wkładki do klamek - kazali kupić obojetne jakie, byle z "tej klamki".
Przy stacyjce nie wiem czy jest tak samo, ale podejrzewam, że tak samo.
Pytanie co Ci uszkodzili - czy samą wkładkę czy nie tylko. |
|
|
|
 |
Ardil
Nowy Forumowicz
|
Wysłany: 08-08-2016, 21:12
|
|
|
Generalnie wkładki niema została tylko dziura , podejrzewam , że została wbita do środka , w środę będę rozkręcał drzwi to zdam relację .
[ Dodano: 17-08-2016, 15:19 ]
Temat do zamknięcia . Koszt klamki i zamka = 100 zł , "zakodowanie zamka" pod fabryczny kluczyk 70 zł . Montaż 30 minut samemu . Gdyby ktoś miał podobny problem pisać na PW . Pozdrawiam |
|
|
|
 |
|
|