|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[CA1A 1.3] Temostat i wolne obroty |
Autor |
Wiadomość |
Paker [Usunięty]
|
Wysłany: 26-01-2007, 15:40 [CA1A 1.3] Temostat i wolne obroty
|
|
|
Witam wszystkich. Na początek chciałbym poznać wasze opinie na temat termostatów. a mianowicie jakiej firmy bedzie najlepszy do mojego miśka / colt 1.3 12V 1994. Cyztałem na forum, że lepiej trzymać się z dala od JC, co mam kupić?
po drugie, jeżdze moim coltem 1,5 roku, i niewiem czy jego zachowanie na wolnych obrotach jest odpowiednie. mianowicie po odpaleniu wskakuje na obroty /nie mam obrotomieża ale wydaje mi się, że to ok. 2000/ po nagzaniu bez problemu spadają. problem jest taki, że po włączeniu świateł i innych odbiorników prądu spadaja jeszcze bardziej, tak, że trzesie kieownicą. dodam, że tak pracuje odkąd go mam.
pół roku temu wymieniałem krokowca i czyszczona była przepustnica. robił to elektronik. z obrotami raczej nie kombinował. czy tak ma się zachowywać czy jest gdzieś jakaś usterka? Pali bez zarzutu nawet w -30 stopniach. Pozdrawiam. Paker |
Ostatnio zmieniony przez harpagan 15-10-2007, 11:17, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
bear007 [Usunięty]
|
Wysłany: 26-01-2007, 15:49
|
|
|
Paker napisał/a: | pół roku temu wymieniałem krokowca i czyszczona była przepustnica. robił to elektronik. z obrotami raczej nie kombinował |
po takim zabiegu powinny byc ustawione wolne obroty.
masz tu temat swiatel i ustawiania obrotów http://www.mitsubishi-gra...opic.php?t=8324 |
|
|
|
 |
Krzyzak
moderator mitsumaniak uczestnik I Zlotu MM

Auto: E32, CR29, 5F, DCJ, 7N, Y2
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 645 razy Dołączył: 28 Kwi 2005 Posty: 24310 Skąd: był Malbork, teraz Gdańsk
|
Wysłany: 26-01-2007, 15:55
|
|
|
termostat z JC bedzi dobry - mam taki od 8 lat (za 21 zl)
a obroty sobie wyreguluj, na mojej WWW jest juz opis |
|
|
|
 |
|
|