|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[CA4A 1.6] wymiary tloczkow CA4A |
Autor |
Wiadomość |
czarnuch23
Mitsumaniak Jaszczomp:>

Auto: Outlander 2.0T
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 22 razy Dołączył: 25 Cze 2006 Posty: 771 Skąd: WAWA
|
Wysłany: 07-02-2007, 14:42 [CA4A 1.6] wymiary tloczkow CA4A
|
|
|
Potrzebuje znac wymiary tloczkow do hamulcow przednich do CA4A a nie mam warsztatu zeby móc je spokojnie wyjac zmierzyc i zalorzyc . Moze ktos ma takowe na wierzchu i moglby je dla mnie zmierzyc? bylbym bardzo wdzieczny bo chcialem zamowic wszytkie bebechy hamow na raz
dlugosc i srednica |
_________________ http://www.3xl.in.lublin....lcik-czarnuch23 |
Ostatnio zmieniony przez karolgt 18-10-2007, 00:32, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
 |
Matejko
Mitsumaniak Macho Paczo

Auto: IS220D
Kraj/Country: Australia
Pomógł: 146 razy Dołączył: 04 Kwi 2005 Posty: 7054 Skąd: Calish4nia
|
Wysłany: 07-02-2007, 15:08
|
|
|
a tak zapytam do czego ci to ?? zestaw naprawczy kupujesz do danego auta i srednica ci do niczego nie potrzebna |
_________________ Mateusz <Matejko>
Nissan Juke
Mazda 2
Lexus IS220D
Calish4nia
dużo jeżdże i lubię jeździć, ale jak jeżdżę po autostradach, to czasami zdarza się, że widze takich wariatów co zapieprzaja, aż głowa puchnie... ledwo co ich wyprzedzam |
|
|
|
 |
karolgt
moderator

Auto: Lexus GS430 V8
Pomógł: 35 razy Dołączył: 02 Lip 2006 Posty: 5645 Skąd: Kraków
|
Wysłany: 07-02-2007, 15:21
|
|
|
czarnuch23 ma racje, tez bylem w sklepie o zestaw naprawczy i pytali mnie o srednice, bo do tego rocznika i tego modelu sa dwie 51 i 54.
pare dni temu rozkrecalem, zmierzylem i wyszlo mi ~50,6 wiec jak ci kaza kupic to ten 51 (koszt jakies 17 zl w JC w krakowie).
pozdr. |
|
|
|
 |
czarnuch23
Mitsumaniak Jaszczomp:>

Auto: Outlander 2.0T
Pomógł: 22 razy Dołączył: 25 Cze 2006 Posty: 771 Skąd: WAWA
|
Wysłany: 07-02-2007, 15:38
|
|
|
J potrzebuje kupic 2 tloczki:( bo ppoprzedni wlasciciel byl idiota i nie mial gum zalozonych na toczkach.. i mam poterzna rdze.. ) narazie tloczki oczyscilem zalozylem nowe gumy ale teraz robie hamulce i chce to zrobic (a niestety oryginalne tloczki kosztuja bagatela 4xtyle co zamieenniki a Japaneze nie moze mi dobrac z powietrza:(
[ Dodano: 16-02-2007, 00:08 ]
Rozebralem sprawdzilem mam Tloczki 54mm (lezy na oknie)
Od czego zalezna byla srednica (oprócz roznych producentow hamulcow)?
W koncu 1,6 tak mocno sie miedzy soba roznic nie powinny....
(jesli ktos bedzie potrzebowal dokladne wymiary tloczkow (bedzie wymieniac) a nie bedzie chcial babrac sie w samochodzie moge podarowac JPG z rysunkiem wykonawczym (chyba ze ktos woli .DWG) |
_________________ http://www.3xl.in.lublin....lcik-czarnuch23 |
|
|
|
 |
|
|