|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[ALL] czyszczenie przeplywomierza |
Autor |
Wiadomość |
kumanprx [Usunięty]
|
Wysłany: 04-02-2007, 20:57 [ALL] czyszczenie przeplywomierza
|
|
|
witam, wie ktos moze w jaki sposob sie czysci przeplywomierz ? moglby ktos przeslac mi jakis poradnik lub go napisac ? ( bardzo lopatologicznie prosze ) sa moze do tego jakies specjalne srodki hemiczne ? mozna je kupic ? jesli tak to gdzie ? |
Ostatnio zmieniony przez karolgt 18-10-2007, 00:33, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Tomasz82
Mitsumaniak

Auto: Colt c58 gti 2.0
Zaproszone osoby: 5
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 15 razy Dołączył: 12 Gru 2006 Posty: 677 Skąd: RAWA MAZ
|
Wysłany: 04-02-2007, 21:22
|
|
|
z tego co ja wiem to przeplywomierza sie nie czyci,a mujac go mozesz uszkodzic elementy odpowiedzialne za pomiar temp.powietrza. |
_________________ Colt c58 gti 2.0
Nissan interstar 2.5 cdti
Fiat Albea (firma)
Honda TRX250 (qadomania)
 |
|
|
|
 |
Marcin190 [Usunięty]
|
Wysłany: 06-02-2007, 19:24
|
|
|
Przyłączę sie do tematu. Gdzie znajde ten przepływomierz. Czy winą jego bedzie to, że auto szarpie jak chce dodać ostro gazu wszystkie wężyki mam sprawne, no może tam gdzie są jaki zaworki do odopwietrzania silnika są zapchane i dlatego szarpie nie idzie jechac!:( |
|
|
|
 |
Bastek [Usunięty]
|
Wysłany: 06-02-2007, 19:28
|
|
|
Wymień kable i swiece oraz filtr paliwa, a pozniej pomysl o grubszych rzeczach. |
|
|
|
 |
|
|