|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[MSS ALL] Jak zdemontować kierownicę z poduszką powietrzną? |
Autor |
Wiadomość |
sznaps78
Forumowicz

Auto: Colt 2006 1.3 Pb
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 01-02-2014, 13:34 [MSS ALL] Jak zdemontować kierownicę z poduszką powietrzną?
|
|
|
Mam problem z demontażem. Po zbieżności jest przekręcona w lewo przy kołach na wprost. Wygląda to niefajnie. |
|
|
|
 |
robertdg
Mitsumaniak SnowWhite

Auto: Galant Sport 98' EAO 2.0 16V
Zaproszone osoby: 1
Pomógł: 1300 razy Dołączył: 21 Cze 2009 Posty: 23642 Skąd: KSSE
|
Wysłany: 01-02-2014, 17:40
|
|
|
Najlepiej ponownie ustawić zbieznośc, a kierownica sie wyprostuje, jedź tam gdzie ustawiali niech poprawią
Jeżeli jednak usilnie chcesz zdemontować kierownice i przestawić ją na wieloklinie, to odepnij wpierw kleme ujemną na akumulatorze, po bokach kierowcy tak jak sa manetki, znajdują się śruby którymi przykrecony jest AirBag, jak zdemontujesz AirBag to masz dostep do nakrętki, odkrecasz, zbijasz koło kierownicy, ustawiasz wedle uznania, skrecasz, montujesz AirBag, podpinasz akumulator. |
_________________ Gość zobacz mojego Galanta
Jeżeli nie żyjesz na krawędzi, to znaczy, że zajmujesz za dużo miejsca
"Jesteś jedyną osobą na świecie, która może wykorzystać Twój potencjał" - Zig Ziglar
W naturze człowieka leży rozsądne myślenie ale nielogiczne działanie
 |
|
|
|
 |
sznaps78
Forumowicz

Auto: Colt 2006 1.3 Pb
|
Wysłany: 01-02-2014, 19:03
|
|
|
robertdg napisał/a: | Jeżeli jednak usilnie chcesz zdemontować kierownice i przestawić ją na wieloklinie |
Tak, chcę. A nawet muszę bo zbieżność robiona była w świętokrzyskim okolice Jędrzejowa... Nie ma sensu tłuc się 150km w jedną stronę i drugie tyle z powrotem. |
|
|
|
 |
|
|