|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
witam wszystkich mitsumaniaków |
Autor |
Wiadomość |
Bart [Usunięty]
|
Wysłany: 17-10-2005, 23:15 witam wszystkich mitsumaniaków
|
|
|
Miło mi Was powitać. Cieszę się że do Was dołączyłem. Jestem szczęśliwym posiadaczem autka z pod znaku trzech diamentów już od dawna. Obecnie śmigam galantem kombi z 1998r 2,5 v6 (dopiero od 3 tygodni - a już się zakochałem!!!). Żona lata colcikiem 1,6 z 1994 r. (też jest zakochana w autku i... we mnie oczywiście! ). Jak się już zorientowałem można się tu dowiedzieć wielu ciekawych rzeczy, więc myślę, że będe częstym gościem!
Bartek
ps. Pozdrawiąm gorąco wszystkich klubowiczów, a w szczególności tych których poznałem w Grudziądzu! narka |
|
|
|
 |
misia27
Mitsumaniak KRÓLOWA MANHATTAŃSKA

Auto: Colt 1,5 glxi '91 4G15
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 17-10-2005, 23:17
|
|
|
witamy!!! |
_________________ Monia
...
I used to have an open mind but my brains kept falling out.
17 czerwca 2011r.- impreza urodzinowa z okazji 20-tych urodzin Mitsusia |
|
|
|
 |
Hubeeert
Mitsumaniak na urlopie
Auto: TOYOTA YARIS 4EVER
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 18-10-2005, 08:23
|
|
|
Witaj
Twój powitalny temat przenoszę do Off Topic - bez urazy ale to tam się witamy.
Miłego posiadania Miśka. |
Just think...
. |
|
|
|
 |
|
|