|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[1G] instrukcja obsługi/mechanik Warszawa |
Autor |
Wiadomość |
milek_r [Usunięty]
|
Wysłany: 29-01-2007, 10:35 [1G] instrukcja obsługi/mechanik Warszawa
|
|
|
Właśnie nabyłem śliczne autko mitsubishi eclipse 92r. Auto niestety nie posiada instrukcji obsługi. Czy ktoś ma do udostępnienia, skserowania, lub odsprzedania po konkurecyjnej cenie, albi wie gdzie mogę taką znaleźć? A druga sprawa to to że muszę zmienić przeguby zewnętrzne bo stukają. Znalazłem nowe przeguby za ok 140zł za sztukę, teraz potrzebuję je założyć. Czy ktoś zna warsztat który podejdzie z sercem do mojego ślicznego autka i nie obedrze mnie przy tym ze skóry? Jestem z Warszawy i interesuje mnie warsztat w stolicy, lub okolicach.
Z góry dzięki |
Ostatnio zmieniony przez Adaho_krak 01-06-2007, 23:20, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
mitutoyo [Usunięty]
|
Wysłany: 29-01-2007, 14:56
|
|
|
Witam i gratuluje zakupu! Ogólnie z instrukcją to nie jest latwo a instrukcja do Klipera 1g po polsku graniczy z códem. Najwieksza instrukcją jest to forum ale jak chcesz to zerknij na głównej stronie forum,jest dzial "warsztat" w nim FAQ & how to, w nim natomiast jest na czerwono napisane Downloads. Wejdz tam, moze cos Ci sie przyda.CO do warsztatu to niestety nie pomoge.Pozdrawiam!! |
|
|
|
 |
milek_r [Usunięty]
|
Wysłany: 29-01-2007, 15:29
|
|
|
dzięki za radę, zaraz sprawdzę. Instrukcja może być po angielsku z tm nie mam problemu, a interesuje mnie dosłownie wszystko, chociażby przełączniki na desce rozdzielczej.... |
|
|
|
 |
mitutoyo [Usunięty]
|
Wysłany: 29-01-2007, 15:58
|
|
|
No przelaczników to nie ma, w sumie to chyba tylko silniki i skrzynie sa i troche elektryki. O przełaczniki i inne takie glupstwa pytaj, napewno ktos Ci odpowie. |
|
|
|
 |
mmaleks
Mitsumaniak
Auto: ECLIPSE 97 420A
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 1 raz Dołączył: 24 Gru 2006 Posty: 62 Skąd: Biłgoraj
|
|
|