|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Wielki Come Back czyli chęć kupna Lancera IX |
Autor |
Wiadomość |
Romano
Nowy Forumowicz Naprawiacz amator
Auto: Passat B5 1.9 TDI AFN
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 17-04-2014, 21:43 Wielki Come Back czyli chęć kupna Lancera IX
|
|
|
Witam wszystkich serdecznie po kilkuletniej nieobecności na forum!
Zbłądziłem, lecz poszedłem po rozum do głowy i mam w planie wrócić do trzech diamentów.
Czy ktoś z Was przypadkiem oglądał tego lancera ?
http://otomoto.pl/mitsubi...-C32619376.html
Co sądzicie o tym egzemplarzu ? Wolał bym galanta, lecz przeraża mnie trud poszukiwań godnego egzemplarza.. |
_________________ Był CA0 1.6 16V i tęsknie za nim.. |
|
|
|
 |
cefaloid
Forumowicz
Auto: 1.6
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 9 razy Dołączył: 08 Maj 2010 Posty: 388 Skąd: Kraków
|
Wysłany: 19-04-2014, 17:55 Re: Wielki Come Back czyli chęć kupna Lancera IX
|
|
|
^^^ - cena 9 tys zł mocno odstaje od rynkowej ceny Lancera z takim przebiegiem i rocznikiem.
Dołóż do tego oczywistość, że "sprowadzacz" chce coś zarobić więc dał jeszcze mniej...
I obawiam się, że na 99,999% ostaniesz minę i to konkretną a w najlepszym wypadku auto o stanie po prostu adekwatnym do ceny. Jak masz bardzo daleko to nie jedź oglądać, bo może stracisz tylko kasę.
Kto jak kto, ale handlarz sprowadzający auta nie puszcza ich po tak niskiej cenie bez powodu, a za 9 tys to chodzą nietypowe Lancery:
sprowadzone "amerykańce" o nieco odmiennym nadwoziu / silniku i to starsze bo tak z 2003r. |
|
|
|
 |
|
|