|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Grandis w Bielsku Białej/Katowicach |
Autor |
Wiadomość |
ognok
Mitsumaniak

Auto: "Black" Colt 1.6 98
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 08-04-2014, 14:25 Grandis w Bielsku Białej/Katowicach
|
|
|
Witam, zastanawiam się nad kupnem Grandisa/Mazda 5 i miałbym małą prośbę do jakiegoś klubowicza, który takiego Grandisa ma Chciałbym pooglądać autko bo nie mogę nigdzie znaleźć w okolicy ;/ Mazdę 5 widziałem ale jednak Grandis ładniejszy Znajdzie się jakiś kolega/koleżanka do oprowadzenia mnie po autku? |
_________________ "Wszystko co dobre jest nielegalne, niemoralne, albo powoduje tycie."
 |
|
|
|
 |
JCH
Mitsumaniak Forumowa Opozycja

Auto: OBK 2.0
|
Wysłany: 08-04-2014, 17:08
|
|
|
Kolego, zmartwię Cię....
Na liście Klubowiczów jest tylko 7 Grandisów, niestety ani jednego w woj. śląskim
Szansa jedynie taka, że jest ktoś na Forum, kto ma Grandisa a nie deklarował chęci bycia Klubowiczem lub w tzw. "międzyczasie" jakiś klubowicz zmienił auto i aktualnie ma Grandisa. |
_________________ "Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów"
MSS 1.9 DI-D --> OBK 2.0 i DL-650
 |
|
|
|
 |
ognok
Mitsumaniak

Auto: "Black" Colt 1.6 98
|
Wysłany: 08-04-2014, 17:13
|
|
|
no malutko ich |
_________________ "Wszystko co dobre jest nielegalne, niemoralne, albo powoduje tycie."
 |
|
|
|
 |
|
|