|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Przesunięty przez: Bzyk_R1 01-12-2017, 20:00 |
jaki gaz założyć do outlander 2,4 mivec 2005r |
Autor |
Wiadomość |
krzychu-84
Nowy Forumowicz krzychu174
Auto: Mitsubishi Outlander 2.4 mivec
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 27-02-2014, 08:14 jaki gaz założyć do outlander 2,4 mivec 2005r
|
|
|
Witam wszystkich.
Chcę kupić outlandera 2, 4 mivec ale odrazu chciałbym założyć gaz czy to ma sens?
Proszę o pomoc bo jestem zielony. Pozdrawiam |
|
|
|
 |
qbas62
Forumowicz
Auto: Mitsubishi Outlander 2,4
Pomógł: 1 raz Dołączył: 28 Lis 2011 Posty: 63 Skąd: Białystok
|
Wysłany: 07-03-2014, 20:51
|
|
|
Witam. Pewnie, że ma sens. 2,4 mivec to porządny motorek. Jedź do porządnego gazownika i on tobie doradzi. Nie słuchaj komentarzy, że ten silnik nie nadaje się do zagazowania. Ja w swoim 2,4 mivec ma gaz już kilka lat i jest ok. Pilnuj świec i regulacji zaworów bo niestety luz ustawia się ręcznie. Poczytaj inne wątki w tej materii. Pozdrawiam. |
|
|
|
 |
plecho1
Mitsumaniak
Auto: Laguna 3
Pomógł: 583 razy Dołączył: 02 Sty 2010 Posty: 10313 Skąd: Świdnik
|
Wysłany: 07-03-2014, 21:55
|
|
|
Tak jak napisał przedmówca, najważniejszy jest dobry i uczciwy gazownik bo na pewno dobrze założy właściwą instalację i dobrze ją wyreguluje. Poszukaj więc w swojej okolicy jakiegoś dobrego warsztatu i montuj aby niepotrzebnie nie przepłacać.
Możesz zapytać, czy kolektor będzie zdejmowany do nawiercania, jeśli tak, to duży + dla tego warsztatu. |
|
|
|
 |
|
|