|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Kupie przeguby do G1 |
Autor |
Wiadomość |
milek_r [Usunięty]
|
Wysłany: 31-01-2007, 16:28 Kupie przeguby do G1
|
|
|
Poratujcie!!
potrzebuję w miarę pilnie kupic przeguby zewnętrzne do przodu do mojego kliperka G1 2.0DOHC z ABS 92r. Mmerc napisał mi, że ok są NTK i że mogę je kupiż u Japaneze....ale jak się z nim skontaktować? A może ktoś ma innych dostawców, nie chcę szukać sam bo jestem kompletnym laikiem, wole się zdać na doświadczonych expertów .... |
|
|
|
 |
karol
Mitsumaniak

Auto: Eclipse 1G 94r. 4G63
Pomógł: 3 razy Dołączył: 11 Gru 2005 Posty: 134 Skąd: Staromieście, pow. Częstochowa
|
Wysłany: 31-01-2007, 16:59
|
|
|
Nie wiem jakie przeguby beda dobre,bo nie kupowalem,ale jesli brac to chyba najlepiej u Japaneze.On Ci doradzi jakie sa ok.
To tel. 0-422154402.
Ewentualnie sprawdz jeszcze 509612521 - nie pamietam jak gosc ma na imie,ale kupowalem u niego i tez bylem zadowolony.
pozdr. |
_________________ Mysle,wiec .... jeżdże. |
|
|
|
 |
|
|