|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Skarbowka i OC |
Autor |
Wiadomość |
kar00l
Nowy Forumowicz
Auto: Carisma 1.9DID/ 1.9TD
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 21-03-2014, 20:56 Skarbowka i OC
|
|
|
Witam moje pytanie jest takie czy poniose jakies konsekwencje jesli poprzedni wlasiciel nie oplacil skarbowki a ja juz z nim zawarlem umowe??
i co do OC gdzie najtaniej i najlepej dla 21 latka?? dodam ze chodzi o carisme 1.9 did z 2003r |
|
|
|
 |
plecho1
Mitsumaniak
Auto: Laguna 3
|
Wysłany: 21-03-2014, 21:39
|
|
|
Raczej w Twoim przypadku OC najtaniej wyjdzie jeśli auto będzie na dwóch współwłaścicieli gdzie jeden będzie miał zniżki wtedy będą się liczyły te zniżki. Jeśli ubezpieczysz na siebie, to raczej wszędzie będzie podobnie i pewnie minimum 100% stawki.. |
|
|
|
 |
mjsystem
Forumowicz
Auto: ...
|
Wysłany: 22-03-2014, 08:51
|
|
|
kar00l napisał/a: | moje pytanie jest takie czy poniose jakies konsekwencje jesli poprzedni wlasiciel nie oplacil skarbowki a ja juz z nim zawarlem umowe?? |
Odpowiadasz tylko za siebie. Możesz spać spokojnie.
kar00l napisał/a: | co do OC gdzie najtaniej i najlepej dla 21 latka |
Dokładnie tak
plecho1 napisał/a: | Raczej w Twoim przypadku OC najtaniej wyjdzie jeśli auto będzie na dwóch współwłaścicieli gdzie jeden będzie miał zniżki wtedy będą się liczyły te zniżki. Jeśli ubezpieczysz na siebie, to raczej wszędzie będzie podobnie i pewnie minimum 100% stawki. |
Czasem trzeba przecierpieć rodzinę w dokumentach, ale finansowo nie ma lepszej opcji |
|
|
|
 |
|
|