|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[Cari 1.6] Skąd są te śruby? |
Autor |
Wiadomość |
deiv
Nowy Forumowicz
Auto: Space Star
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 24-03-2014, 22:44 [Cari 1.6] Skąd są te śruby?
|
|
|
Witam, kupiłem ostatnio Space Stara 1.6 2003r z zerwanym paskiem rozrządu. Problem w tym, że samochód został wstępnie przez
poprzedniego właściciela rozkręcony do momentu zdjęcia głowicy. Głowicę naprawiłem, samochód poskładałem, pali i jeździ lecz
zostały mi 3 śruby które nie wiem gdzie wkręcić. Proszę o jakąś wskazówkę gdzie szukać otworów do wkręcenia tych śrub. Dodam że
ta mała śruba nie jest od spustu miski oleju Poniżej zamieszczam zdjęcia śrub, jedna mała oraz dwie takie same.
mała:
dwie duże:
pozdrawiam. |
|
|
|
 |
eve1988
Forumowicz
Auto: carisma 1.6 benzyna+lpg
Pomógł: 38 razy Dołączył: 12 Maj 2013 Posty: 580 Skąd: Łochów
|
Wysłany: 25-03-2014, 06:49
|
|
|
te duże przypominaja mi sruby od osłony rozrzadu. |
|
 |
Bizi78
Mitsumaniak Reklamożerca.

Auto: MSS 1.3 family 01r.
Pomógł: 823 razy Dołączył: 01 Sty 2010 Posty: 21018 Skąd: Częstochowa
|
Wysłany: 25-03-2014, 07:17
|
|
|
Od osłony rozrządu to chyba są 6x18. |
_________________ Gość zobacz moją zieloną żabę .
 |
|
|
|
 |
deiv
Nowy Forumowicz
Auto: Space Star
|
Wysłany: 25-03-2014, 08:39
|
|
|
Skręcając samochód zauważyłem że śruby grubości M8 są śrubami jednymi z grubszych w tym samochodzie, dlatego obawa moja żeby mi coś po drodze nie odpadło. Może się okazać że są to dość znaczące śruby. Proszę o jakieś inne sugestie. |
|
|
|
 |
|
|