| 

|  | Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki 

|  |  

| Ogłoszenie |  
         |   
 W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
 Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
 Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
 |  

| Grandis w Bielsku Białej/Katowicach |  
      | Autor | Wiadomość |  
      | ognok   Mitsumaniak

Auto: "Black" Colt 1.6  98
 Kraj/Country: Polska

| 

|  Wysłany: 08-04-2014, 13:25   Grandis w Bielsku Białej/Katowicach |   
 |  
               | 
 |  
               | Witam, zastanawiam się nad kupnem Grandisa/Mazda 5 i miałbym małą prośbę do jakiegoś klubowicza, który takiego Grandisa ma  Chciałbym pooglądać autko bo nie mogę nigdzie znaleźć w okolicy ;/ Mazdę 5 widziałem ale jednak Grandis ładniejszy  Znajdzie się jakiś kolega/koleżanka do oprowadzenia mnie po autku? |  
				| _________________ "Wszystko co dobre jest nielegalne, niemoralne, albo powoduje tycie."

|  |  
		|   |  |  
		|  |  
      | JCH   Mitsumaniak
 Forumowa Opozycja

Auto: OBK 2.0

| 

|  Wysłany: 08-04-2014, 16:08 |   
 |  
               | 
 |  
               | Kolego, zmartwię Cię....   Na liście Klubowiczów jest tylko 7 Grandisów, niestety ani jednego w woj. śląskim
   Szansa jedynie taka, że jest ktoś na Forum, kto ma Grandisa a nie deklarował chęci bycia Klubowiczem lub w tzw. "międzyczasie" jakiś klubowicz zmienił auto i aktualnie ma Grandisa.
 |  
				| _________________ "Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów"

MSS 1.9 DI-D --> OBK 2.0 i DL-650

|  |  
		|   |  |  
		|  |  
      | ognok   Mitsumaniak

Auto: "Black" Colt 1.6  98

| 

|  Wysłany: 08-04-2014, 16:13 |   
 |  
               | 
 |  
               | no malutko ich   |  
				| _________________ "Wszystko co dobre jest nielegalne, niemoralne, albo powoduje tycie."

|  |  
		|   |  |  
		|  |  
      |  |  |