|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Cari 1.8 GDI, Strzela wydechem |
Autor |
Wiadomość |
matmedia
Nowy Forumowicz
Auto: MSS 1.3 GLX, Carisma 1.8 GDI
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 05-02-2010, 11:45 Cari 1.8 GDI, Strzela wydechem
|
|
|
Witam, od jakiegoś czasu pojawił się taki problem, że z rury wydechowej spaliny nie idą ciągłym strumieniem tylko są takie jak by "strzały", odbywa się to w na tyle szybkim tempie że wydawałoby się że jest ok, ale jednak nie jest to ciągły rownomierny strumień. Mam wrażenie jak by na wolnych obrotach było to bardziej widoczne. Jakieś pomysły? Pozdrawiam. |
|
|
|
 |
Wojtas24
Forumowicz Wojtek

Auto: Mitsu Carisma 1.8GDI 98r.
|
Wysłany: 05-02-2010, 13:24
|
|
|
Mam identyczne objawy ale chyba nie ma się czym przejmować u mnie obtoty falują na biegu jałowym więc wydaje mi się że to przez to ale pewien nie jestem. Pozdrawiam |
|
 |
Raffil
Mitsumaniak GoldCariManiak

Auto: Carisma 1.8 GDI (07.2000r.)
|
Wysłany: 05-02-2010, 17:00
|
|
|
Panowie.. Trochę lekturki dla Was na ten temat.. Klik i Klik
Myślę, że nic poważnego Wam się nie dzieje.. |
|
|
|
 |
MITSU2840
Nowy Forumowicz
Auto: .......
|
Wysłany: 05-02-2010, 18:44
|
|
|
Moze macie jakies problemy z zaplonem? swiece,przewody? silnik moze pracowac np. na 3 gary i rowniez tak bedzie zachowywal sie wydech. |
|
|
|
 |
matmedia
Nowy Forumowicz
Auto: MSS 1.3 GLX, Carisma 1.8 GDI
|
Wysłany: 15-04-2014, 16:58
|
|
|
Ten post umieszczałem chyba 4 lata temu, carisma jeździ po dziś dzień, nad strzela i wachlują obroty, ale nic złego w związku z tym się nie stało. Pozdrawiam. |
|
|
|
 |
|
|