|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Witam |
Autor |
Wiadomość |
Andrzej35
Nowy Forumowicz
Auto: Pajero II 3.5 v6
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 10-04-2014, 08:41 Witam
|
|
|
Na początek witam wszystkich jestem tu nowy chodz przygodę z pajeo już dluga pierwsze było pajero I teras II i dlatego się tu znajduje. W pajero I wszystko robilem sam bo to prosta kastrukcja w II troszkę inaczej ale podobnie mam maly problem kupiłem pajero II 3.5 v6 z LPG i chalem zapytać ile takie auto powinno palic gazu. Bo nie powem ze mam leedka noge ale jedzadz na autostradzie 140 po mniesice gdzies 100 ile powinno spalic nie katuje go ze swiatel tylko normalan jazda spala mi około 25 litrow na 100 możliwe to? Dodam ze gaz sekwencyjny landi rolezo nowy wsadzony ma jakies 2 miesiace |
_________________ pajero |
|
|
|
 |
rysy
Nowy Forumowicz
Auto: Pajero 3.5 v6
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 16-04-2014, 16:37
|
|
|
Ja też jeżdżę Pajero II long 3.5 v6 lpg spalanie na gazie przy jeździe do 80 kmh ok 15-16 litrów ale nie zawsze się tak da(v6 ładnie się wkręca na obroty). Średnio wychodzi ok 18 litrów, instalacja kme. |
|
|
|
 |
|
|