|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Na rozgrzanym spadają obroty i szarpie |
Autor |
Wiadomość |
ŁukaszK.
Mitsumaniak

Auto: Galant 2.0 GLS '98 LPG
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 24-04-2015, 06:17 Na rozgrzanym spadają obroty i szarpie
|
|
|
Witam Panie i Panowie
Pytam tak z ciekawości bo i tak bede musial to zrobić ale chcialbym wiedzieć jaki to bedzie koszt mniej wiecej.
Na benzynie pracuje ok.
Ale na LPG zwłaszcza rozgrzanym i teraz w te ciepłe dni jak wracam z pracy i stoje w korku to obroty spadaja na 600-700 coś koło, trzęsie cala buda czasem i szarpie tez czasem przy ruszaniu.
Ja osobiscie obstawiam parownik bo ma ok 100k ale nie wiem czy to czasem nie wtryski (żółte vteki-o ile sie nie myle). Instalacja to Sirocco. mam kabel ale jeszcze nie mialem kiedy podlączyć..
Miał ktoś podobnie?
Dodam, że ostatnio czyszczona mialem przepustnice ale zauwazylem tez ze czasem i na benzynie i lpg jak depne gazem to zanim wejdzie na obroty to łoo matko! na skrzyzowanie czasem lepiej nie jezdzac na szybko
thx |
_________________ impossible is nothing |
|
|
|
 |
|
|