|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[CY3A 1.8] Schemat podlaczenia radia Rockford Fosgate |
Autor |
Wiadomość |
Lojezu91
Mitsumaniak

Auto: Lancer 09 CY3A
Kraj/Country: Norway
|
Wysłany: 25-03-2014, 16:50 [CY3A 1.8] Schemat podlaczenia radia Rockford Fosgate
|
|
|
Czesc! Dysponuje ktos moze schematem podlaczen kabelkow do radia? (ktory kabelek za co jest odpowiedzialny)
Chcialbym odczepic kabelek, ktory wysyla sygnal do radia o predkosci samochodu, by moj pasazer mogl ogladac filmy podczas jazdy przez orginalny czytnik DVD.
Bardzo bym byl wdzieczny o taki schemat, bo szukalem go na forum i zbyt nie trafilem, albo poprostu zle szukalem...
Pozdro |
|
|
|
 |
mazin
Mitsumaniak 102 tys km przebiegu

Auto: Lancer SB '08 Inform
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 12 razy Dołączył: 07 Lut 2009 Posty: 1218 Skąd: Nowy Sącz
|
Wysłany: 27-03-2014, 10:41 Re: Schemat podlaczenia radia Rockford Fosgate
|
|
|
Lojezu91 napisał/a: | Czesc! Dysponuje ktos moze schematem podlaczen kabelkow do radia? (ktory kabelek za co jest odpowiedzialny)
Chcialbym odczepic kabelek, ktory wysyla sygnal do radia o predkosci samochodu, by moj pasazer mogl ogladac filmy podczas jazdy przez orginalny czytnik DVD.
Bardzo bym byl wdzieczny o taki schemat, bo szukalem go na forum i zbyt nie trafilem, albo poprostu zle szukalem...
Pozdro |
Nie wiem jak jest w lancerze, ale to raczej powinien byc sygnał o zaciągnięciu hamulca ręcznego a nie o prędkości. Mam we wnęce przełącznik,który podaje sygnał do radia udający zaciągnięcie hamulca i wtedy odtwarza. Nie oglądam filmów, ale bez tego nie mógłbynm ustawiać nawigacji w czasie jazdy (robię to b. rzadko, ale zdarza się). Z tym, że ja mam pioneera, nie mmcs. |
_________________ Piszę poprawnie po polsku (no, staram się).
 |
|
|
|
 |
tokyo
Forumowicz
Auto: evo 126p :)
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 35 razy Dołączył: 11 Kwi 2010 Posty: 1224 Skąd: Zabrze
|
Wysłany: 16-04-2014, 22:59
|
|
|
Witam
sredniej wielkosci kostka od radia/mmcsa, w narozniku jest kabel bialy z niebieskim cienkim paskiem - to jest czujnik predkosci
Jezeli masz fabryczne radio nawigacje to nic to ci nie da poniewaz navi czyta rowniez predkosc z gps |
_________________ FB: Tokyo Dawid Mitlas
IG: tokyo.dawid
Nic nie jest wieczne moje evo 126p rowniez . |
|
|
|
 |
|
|