|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[EAx 97-04] Galant 2,5 V6 Sport Edition 1999 r. Chynów |
Autor |
Wiadomość |
mati_z
Forumowicz
Auto: Galant 2,5 V6 Sport Edition 99
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 4 razy Dołączył: 11 Sie 2014 Posty: 281 Skąd: Poznań
|
Wysłany: 12-08-2014, 21:54 [EAx 97-04] Galant 2,5 V6 Sport Edition 1999 r. Chynów
|
|
|
Przeszukując allegro natrafiłem na to ogłoszenie. Wersja taka jak mnie interesuje czyli sedan Sport Edition, silnik 2,5 V6 ze skrzynią tiptronic. Trochę mało konkretów w aukcji, ale przed telefon można się więcej dowiedzieć. Samochód sprowadzony w zeszłym roku, podobno używany jako drugie auto w rodzinie. Przebieg mało realny, ale niby jest książka serwisowa na potwierdzenie tego. Na maila dostałem więcej zdjęć, ale nie wiem czy mogę publikować bez zgody autora. Poniżej treść aukcji i kilka zdjęć, proszę o opinie
Kod: | Witam!
Mam na sprzedaż Mitsubishi Galant użytkowany jako drugi w rodzinie na wypady. Posiadam niemiecką książeczkę serwisową.
Przebieg:
- 153 tyś.
Wyposażenie:
- ABS
- Centralny zamek
- Immobilizer
- 4x Elektryczne szyby
- 4x Poduszka powietrzna
- Elektrycznie sterowane lusterka
- Climatronic
- Tempomat
- Welurowa tapicerka
- Podgrzewane fotele
- 3x Poziomy regulacji siedzeń
- 2x Poziomy regulacji kierwonicy
- Skórzana kierownica
- Licznik High Contrast
- Aduio CD/MP3
- tylne szyby przyciemniane piecowo
Kontakt:
726 388 321
|

I jeszcze link to zarchiwizowanej aukcji: http://www.allegromat.pl/aukcja163440
[ Dodano: 15-08-2014, 22:57 ]
Nikt nic nie powie na temat tego auta? Jutro jadę go oglądać i niby wiem na co zwrócić uwagę, ale może Wam wydaję się coś podejrzane. A może jest ktoś z okolic Chynowa albo Grójca i pomógłby mi przy oględzinach? |
|
|
|
 |
|
|