|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[Carisma] carisma wymiana anteny |
Autor |
Wiadomość |
vinvato00
Forumowicz

Auto: Mitsubishi ASX 1.8 DID 4WD
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 13-05-2014, 11:18 [Carisma] carisma wymiana anteny
|
|
|
witam wszystkich mitsumaniaków do takich czasow u mnie doszło że antene mi zżarła korozja w 1 miejscu gdzie guma była popękana, i zwyczajnie mi odpadła od stópki. zakupiłem już nową, czeka sobie w garażu, ale ni w ząb nie mam pojęcia jak się zabrać za jej wymiane. robił ktoś kiedyś takie operacje? przydały by się jakieś rady chociaż od czego zacząć. dodam że jest to oryginalna antena od carismy po lifcie w wersji hatchback. |
Ostatnio zmieniony przez glina 15-05-2014, 12:11, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
plecho1
Mitsumaniak
Auto: Laguna 3
Pomógł: 583 razy Dołączył: 02 Sty 2010 Posty: 10313 Skąd: Świdnik
|
Wysłany: 13-05-2014, 11:37
|
|
|
Jeśli masz antenę na dachy z tyłu, to aby ja zdemontować to trzeba delikatnie odchylić tapicerkę dachu oczywiście wystarczy tylko od strony bagaznika. Następnie odpinamy przewody o odkręcamy nakrętkę trzymającą antenę. |
|
|
|
 |
vinvato00
Forumowicz

Auto: Mitsubishi ASX 1.8 DID 4WD
|
Wysłany: 13-05-2014, 16:51
|
|
|
jedna konkretna rada i jakoś poszło w miare sprawnie, antena zmieniona, dzięki za rade do zamknięcia |
|
|
|
 |
|
|