|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[Cari 1.8] linka prędkościomierza |
Autor |
Wiadomość |
pablitko85
Nowy Forumowicz
Auto: mitsubishi carisma
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 02-09-2014, 13:07 [Cari 1.8] linka prędkościomierza
|
|
|
Witam wszystkich!!
panowiem mam taki problem, mam zepsutą linke prędkosciomierza w cari 1,8 115km. Problem polega na tym ze bardzo ciezko jest dostac tą linke bynajmniej u mnie w ostrołęce. gdzie mogę kupic taką linke? czy moze bedzie pasowała linka od silnika gdi??? Pomóżcie |
|
|
|
 |
remi
Forumowicz
Auto: Lancer VIII 1,8 Pb
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 34 razy Dołączył: 28 Wrz 2010 Posty: 807 Skąd: wałbrzych
|
Wysłany: 02-09-2014, 22:56
|
|
|
GDI nie miały linki prędkościomierza tylko licznik elektryczny, poza tym użyłeś słowa bynajmniej w złym znaczeniu, gdyż oznacza to, że tą linkę można dostać bez problemu....zakładam, że miałeś napisać "przynajmniej". Poza tym to ja kupowałem na największym portalu internetowym używaną. Nie wiem jak masz ją zepsutą, ale jeżeli tylko ciężko się obraca to zobacz, czy nie jest gdzieś załamana, jeśli jest to wymień, jeśli nie to postaraj się ją jakimś olejem w sprayu przesmarować, może zadziała. |
|
|
|
 |
|
|