|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Przesunięty przez: mjsystem 17-11-2014, 18:49 |
[CY8A 2.0DID] Turbo, albo czujnik podciśnienia na gruszce |
Autor |
Wiadomość |
Lestat
Mitsumaniak

Auto: Lancer 2.0 DID '10
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 17-11-2014, 11:22 [CY8A 2.0DID] Turbo, albo czujnik podciśnienia na gruszce
|
|
|
Cześć, temat był już rozważany na forach ale mam pytanie dotyczące dobrego warsztatu z okolic Katowic, który sprawdziłby mi te elementy. Diagnoza z Moto Katowice - błąd zaworu ale oni oczywiście mogą wymienić całą turbinę bo zaworu nie sprzedaje się osobno (nie komentujcie bo wiem że to bzdura). No więc potrzebuję namiary na jakiś sprawdzony dobry warsztat z okolic Katowic, co mi ten zawór jest w stanie sprawdzić ewentualnie zrobi kontrolę turbiny. Jak szukałem na necie to niestety większość firm zajmująca się turbinami chce ją dostać zdemontowaną a ja szukam w tym wypadku czegoś kompleksowego Dzięki za pomoc |
_________________ Nie wiem co napisać więc nie napiszę nic... |
|
|
|
 |
misjonarz.
Mitsumaniak \KSG/

Auto: Subaru OBK III
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 21-11-2014, 07:06
|
|
|
dopytaj się u Adamusa w mikołowie. Były namiary na niego na śląskim, a jak nie to google. |
_________________ http://kabaret.tworzymyhistorie.pl/
Gość zobacz mojego misia
ex colt 1,8 gti '90
ex rover 218 SD '94
ex EA2W SE '98
ex EA5W '00
 |
|
|
|
 |
|