|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Kontrolka od drzwi + turbulencje |
Autor |
Wiadomość |
Sephirothsik
Nowy Forumowicz
Auto: Colt 1996
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 07-08-2019, 17:17 Kontrolka od drzwi + turbulencje
|
|
|
Witam,
otóż miałem mały wypadek, wjechałem bokiem w drzewo, żadnych szkód, oprócz lekko wgniecionego boku i nie otwierających się drzwi pasażera, stąd też problem - pali się ciągle kontrolka, że drzwi są otwarte. Czy da się ją jakąś wyłączyć / usunąć całkowicie?
Kolejny mój problem, to gdy dochodzę do 80km/h i prędkość rośnie, to całym autem zaczyna trząść i to masakrycznie, gdy dochodzi do 100 km/h już trochę jest lepiej, ale nadal telepie autem. Od czego może być taki problem?
Pozdrawiam! |
|
|
|
 |
Bizi78
Mitsumaniak Reklamożerca.

Auto: MSS 1.3 family 01r.
Pomógł: 823 razy Dołączył: 01 Sty 2010 Posty: 20986 Skąd: Częstochowa
|
Wysłany: 07-08-2019, 18:52
|
|
|
Sephirothsik napisał/a: | Czy da się ją jakąś wyłączyć / usunąć całkowicie? |
Albo otworzyć drzwi i zobaczyć co jest z krańcówką albo wyjąć żarówkę z zegarów .
Co do telepania to sprawdzałeś opony, może jakaś buła wyskoczyła . |
_________________ Gość zobacz moją zieloną żabę .
 |
|
|
|
 |
Sephirothsik
Nowy Forumowicz
Auto: Colt 1996
|
Wysłany: 07-08-2019, 22:48
|
|
|
Bizi78 napisał/a: | Sephirothsik napisał/a: | Czy da się ją jakąś wyłączyć / usunąć całkowicie? |
Albo otworzyć drzwi i zobaczyć co jest z krańcówką albo wyjąć żarówkę z zegarów .
|
Nie da rady ich otworzyć, znaczy siłą bym mógł, ale wątpię, że potem bym je zamknął, a jechać z ciągle otwartymi jest już niebezpiecznie, więc wole jak są zatrzaśnięte. Wyjęcie samej żarówki załatwi sprawę? Znaczy prąd nie będzie dalej tam płynął i akumulator na tym nie będzie cierpiał?
Bizi78 napisał/a: | Co do telepania to sprawdzałeś opony, może jakaś buła wyskoczyła . |
No jest mały guzek na prawej, przedniej oponie. Naprawdę to może być przyczyną? |
|
|
|
 |
|
|