|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Zamknięty przez: fj_mike 14-06-2014, 17:02 |
[EAx 97-04] Galant elegance 2.0 Gliwice/Bielsko 2 oferty!/ku |
Autor |
Wiadomość |
Nowy Forumowicz
Auto: Punto
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 11-06-2014, 23:51 [EAx 97-04] Galant elegance 2.0 Gliwice/Bielsko 2 oferty!/ku
|
|
|
Witam
Ostatnio pojawiło się takie ogłoszenie wygląda zachęcająco ale nie wierzę w taki przebieg prosiłbym o opinie.
Z drugiej strony zainteresowany jestem kupnem oto takiego autka nie zależy mi na czasie (auto raczej będzie jeżdżone sporadycznie bo pracuje w domu oraz będzie garażowane) więc jeżeli jakiś forumowicz chcę oddać w inne ręce swojego gala z chęcią porozmawiam z nim na ten temat
http://olx.pl/oferta/mits...html#b42f0a6cd9
Cytat: | Dzielnica:
Szobiszowice
Oferta od:
Osoby prywatnej
Marka:
Mitsubishi
Model:
Galant
Poj. silnika:
2 000 cm3
Rok produkcji:
2002
Paliwo:
Benzyna
Moc silnika:
133 KM
Przebieg:
84 000 km
Typ nadwozia:
Sedan
Kolor:
Srebrny
Mitsubishi Galant wersja Elegance. Sprowadzony z Austrii. Stan bardzo dobry. Przebieg zaskakujaco niski i udokumentowany ksiazka serwisowa Mitsubishi. Auto kupilem 2 miesiace temu i rejestrowalem po raz pierwszy w Polsce. Wymienione oleje, filtry, rozrzad, hamulce i akumulator. Nabywca nie musi ponosic zadnych dadatkowych kosztów. OC i przeglad wazne do kwietnia 2015. Sprzedaje z powodu nieoczekiwanej mozliwosci wyjazdu zagranicznego. |
http://olx.pl/oferta/sprz...html#b42f0a6cd9
Cytat: | Oferta od:
Osoby prywatnej
Marka:
Mitsubishi
Model:
Galant
Poj. silnika:
1 997 cm3
Rok produkcji:
2002
Paliwo:
Benzyna
Moc silnika:
136 KM
Przebieg:
151 000 km
Typ nadwozia:
Sedan
Kolor:
Inny kolor
Nie jestem handlarzem samochodów auto kupiłem w Austrii od kobiety u której pracowałem była pierwszym właścicielem posiada pełną dokumentacje i komplet 3 kluczyków samochód do którego niepotrzebny jest absolutnie żaden wkład finansowy stan techniczny i wizualny bdb jedyny mankament to kosmetyka w postaci drobnych otarć i niewielkiej rdzy na nadkolu i masce silnika. Wyposażenie to pełna elektryka szyby lusterka,abs,cent.zamek,klimatronic,4x poduszka,radio,komplet kół zimowych. Cena być może nie jest konkurencyjna ale spowodowane jest to tym iż używam z pełną świadomością i odpowiedzialnością znaczenia słowa stan bardzo dobry ktoś inny powiedział by zapewne stan idealny ale dla mnie auto w stanie idealnym jest tylko i wyłącznie kiedy opuszcza taśmę produkcyjną. Samochód do pełnych opłat celno skarbowych wszelkie dodatkowe informacje pod numerem telefonu sześćzeroosiem dwapięćosiem siedemosiempięć. |
 |
Ostatnio zmieniony przez avatar014 12-06-2014, 21:27, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
 |
robertdg
Mitsumaniak SnowWhite

Auto: Galant Sport 98' EAO 2.0 16V
Zaproszone osoby: 1
Pomógł: 1300 razy Dołączył: 21 Cze 2009 Posty: 23642 Skąd: KSSE
|
Wysłany: 12-06-2014, 09:13
|
|
|
Tak na pierwszy rzut oka to prawe tylne drzwi maja inny odcień, może uszkodzenie parkingowe, do weryfikacji, możesz proprosić o bardziej szczególowe zdjęcia przodu, komory silnika, wnętrza, etc |
_________________ Gość zobacz mojego Galanta
Jeżeli nie żyjesz na krawędzi, to znaczy, że zajmujesz za dużo miejsca
"Jesteś jedyną osobą na świecie, która może wykorzystać Twój potencjał" - Zig Ziglar
W naturze człowieka leży rozsądne myślenie ale nielogiczne działanie
 |
|
|
|
 |
Bartekkita
Mitsumaniak
Auto: Galant 2.5 V6 kombi
Pomógł: 16 razy Dołączył: 12 Lut 2013 Posty: 1190 Skąd: Wrocław
|
Wysłany: 12-06-2014, 17:03
|
|
|
avatar014, obecnie chyba nikt z forumowiczów nie ma Galanta do zbycia. Poprawcie mnie jeżeli się mylę. |
_________________ Jest:
Citroen C4 Coupe VTS 2.0 177KM - Ryszard, 2017 - ???
Paulinowy - Saab 93 1.8t 01.2014r. - ???
Był:
Misiek - Galant, 1999 kombi, Avance, Nardi Torino. 05.2013 - 01.2018 |
|
|
|
 |
Nowy Forumowicz
Auto: Punto
|
Wysłany: 12-06-2014, 21:19
|
|
|
dodałem druga ofertę też w miarę sensowną prosiłbym o opinie !! a szkoda że nikt niema nic na zbyciu :/ |
|
|
|
 |
Paweł84
Forumowicz
Auto: Mitsubishi Galant
Pomógł: 11 razy Dołączył: 10 Maj 2014 Posty: 684 Skąd: Pabianice
|
Wysłany: 12-06-2014, 23:24
|
|
|
Ofert sprzedaży w dziale sprzedam. |
Ostatnio zmieniony przez fj_mike 14-06-2014, 17:02, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
robertdg
Mitsumaniak SnowWhite

Auto: Galant Sport 98' EAO 2.0 16V
Zaproszone osoby: 1
Pomógł: 1300 razy Dołączył: 21 Cze 2009 Posty: 23642 Skąd: KSSE
|
Wysłany: 13-06-2014, 11:53
|
|
|
avatar014, kolejna oferta, kolejny temat, wydziel do osobnego wątka
Warto jednak zacytować:
Kiepskie zdjęcia, dodatkowo poproś o zdjęcia komory silnika bez kadrowania w dużej rozdzielczości, mozliwe, że na prawym kielichu jest rdza, a to juz zadna atrakcja |
_________________ Gość zobacz mojego Galanta
Jeżeli nie żyjesz na krawędzi, to znaczy, że zajmujesz za dużo miejsca
"Jesteś jedyną osobą na świecie, która może wykorzystać Twój potencjał" - Zig Ziglar
W naturze człowieka leży rozsądne myślenie ale nielogiczne działanie
 |
|
|
|
 |
fj_mike
Mitsumaniak

Auto: Dyplomatyczne EA5A
Pomógł: 86 razy Dołączył: 02 Maj 2008 Posty: 6516 Skąd: Gdynia/Aagotnes
|
Wysłany: 14-06-2014, 17:02
|
|
|
avatar014, jedno auto, jeden temat. Zamykam. |
_________________ Gość zobacz moje miśki - EA5A '98 i EA2W '02 by fj_mike
Jakby każdy stosował się do tego co piszą na forach różnych, to by dobrze na tym nie wyszedł. Trzeba podejść ze zdrowym rozsądkiem bo i u nas zdarzają się chore pomysły by Owczar
 |
|
|
|
 |
|
|