|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Naprawa podłogi bagażnika |
Autor |
Wiadomość |
Dracon40
Forumowicz
Auto: Pajero II '91
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 09-07-2014, 14:57 Naprawa podłogi bagażnika
|
|
|
Jak w temacie.
Wywaliłem fotele, zdjąłem plastiki z boków, dosłownie wywaliłem wszystko żeby dostać się do gołego tyłu w moim krótkim P2.
Stan: nie tam żeby opłakany zaraz, ale radości nie ma. Wżery w podłodze są przy nadkolach - tego się spodziewałem. Został mi w ręku jeden z haków do mocowania bagażu. Został z kawałkiem podłogi. Od spodu jeszcze się nie dobierałem, a będę całą budę z ramy ściągał.
Pytania:
Jak myślicie? Lepiej spawać, czy może zamiast tego pociągnąć żywicą z matą szklaną ?
Robił ktoś uzupełnienia za pomocą żywic? Np. nadkola? Dziury w progach?
Znajomy podpowiadał żeby na materiał wziąć blachę z beczek po olejach przemysłowych, bo szczerze mam do tego dostęp że całe P2 można by zrobić.
Pytanie: Nada się taka blacha do np. reperaturek? |
|
|
|
 |
2wb
Nowy Forumowicz
Auto: Mitsubishi Pajero I 2.5 TDI
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 1 raz Dołączył: 29 Wrz 2013 Posty: 14 Skąd: Różansko
|
Wysłany: 09-07-2014, 21:00
|
|
|
Daj sobie spokoj z zywica i beczka, kup arkusz blachy 1mm 1mX2.5m w granicach 70zl. wyspawasz cale auto;) |
|
|
|
 |
|
|