|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[EAx 97-04] Galant 2,5V6 Avance 2001 Pabianice |
Autor |
Wiadomość |
Lord_Protektor
Nowy Forumowicz
Auto: Skoda Octavia
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 28-06-2014, 09:25 [EAx 97-04] Galant 2,5V6 Avance 2001 Pabianice
|
|
|
Hej!
Kolejny Galant zwrócił moją uwagę:
http://olx.pl/oferta/mits...html#9a2af35835

Cytat: | Mam do zaoferowania super auto, jakim jest Mitsubishi Galant 2,5v6 w najbardziej pożądanej wersji Avance. Piękne auto, które mimo swojego wieku nadal przyciąga oko i robi niesamowite wrażenie. Dodam że jest to wersja z maksymalnym wyposażeniem w którego skład wchodzi: pełna elektryka,skórzana tapicerka,elektryczne i podgrzewane fotele,climatronic, 4 poduszki, tempomat, radio z USB firmy kenwood, 17calowe felgi . Co do spraw mechanicznych to przyszłego właściciela czekają tylko wizyty na stacji paliw , bo wszystko jest jest zrobione !!! Nie martwi Cie wymiana rozrządu(dodam dość kosztowna), wszystkie tarcze i klocki, amortyzatory tył, łączniki tył i przód, przewody zapłonowe, paski wieloklinowe, wahacz lewy dolny, oleje i wszystkie filtry wymienione (wszystko na przełomie stycznia i lutego jakieś piec tysięcy temu) kolejna wymiana oleju za 5 tysięcy. 9 czerwca zrobiony serwis klimy (nabicie, odgrzybienie). Do tego przegląd i ubezpieczenie do stycznia 2015!!!!
Pamiętaj ze koszt akcyzy przy sprowadzeniu takiego auta to jakieś 3000 tysiące złotych, w tym przypadku tego nie ma!!! wsiadasz i jeździsz. Czyste i zadbane auto jak widać na foto. Jesteś zainteresowany dzwoń, żaden opis nie zastąpi krótkiej rozmowy.
Oferta prywatna !!!
Zapraszam i pozdrawiam
Rok produkcji: 2001, 255000 km, Moc: 161 KM, Pojemność skokowa: 2498 |
Z tego co rozmawiałem w samochodzie praktycznie nie ma nic do zrobienia... Ostatnie naprawy i wymiany są w opisie, podobno z blacharki były zrobione ostatnio reperaturki. Samochód do 2010 w Niemczech, obecny właściciel ma go od 7m-cy. Tak naprawdę dla mnie plus za przebieg:) |
|
|
|
 |
Paweł84
Forumowicz
Auto: Mitsubishi Galant
Pomógł: 11 razy Dołączył: 10 Maj 2014 Posty: 684 Skąd: Pabianice
|
Wysłany: 29-06-2014, 11:17
|
|
|
|
|
|
|
 |
bialyjayz
Mitsumaniak
Auto: Galant 2.5 V6 Avance
Pomógł: 8 razy Dołączył: 18 Lip 2013 Posty: 1376 Skąd: Ścinawa
|
|
|
|
 |
Paweł84
Forumowicz
|
Wysłany: 29-06-2014, 12:29
|
|
|
zgadza sie
[ Dodano: 30-06-2014, 15:20 ]
dziś sprzedałem mojego Gala , ale jeszcze tu wrócę i będą dziury w zagłówkach
[ Dodano: 30-06-2014, 16:31 ]
[ Dodano: 30-06-2014, 17:47 ]
można zamknąć temat |
|
|
|
 |
Smolooh
Nowy Forumowicz
Auto: Chcę Galanta
|
Wysłany: 09-07-2014, 16:11
|
|
|
Oglądałem auto osobiście. Gość jest tak na prawdę z Łodzi. Sprzęgło na wykończeniu + dziwnie pracująca skrzynia. Wgnioty z prawej strony na drzwiach. Dodatkowo tylna klapa lakierowana nieudolnie bo widać różnice w odcieniu. Prawy kielich z bąblem co może oznaczać dalej posuniętą "rudą francę". Kilka płamanych plastików w kabinie i pewnie znalazłoby się jeszcze kilka innych pierdół. I FACEPALM za TypeR na klapie...no comments. Do plusów można zaliczyć ładnie pracujący silnik, zawias i mocne hample. Ogólnie auto można doprowadzić do fajnego stanu ale nie jest warte pieniędzy, za które jest wystawione. Gość się połapał chyba, że nie puści za taką kasę i drugie ogłoszenie, które trafiło na OtoMoto jest niższe o ok. 1000 zł. Właściciel fajny gość ale musi nad nim popracować |
|
|
|
 |
Paweł84
Forumowicz
|
Wysłany: 10-07-2014, 01:29
|
|
|
1 sprecyzuj połamane plastiki, po 2 to tłumaczyłem wgniotke na drzwiach ze mogłem je pomalować przy wstawianiu reperatur ale po co jak lakier nie był uszkodzony ,później byś przyjechał z miernikiem i byś stwierdził ze pewnie ćwiartkę wstawiłem po 3 znaczek typeR pewnie lepiej pasował do mojego Gala niż twojej hondy,4 co do skrzyni to się czepiasz bo biegi dobrze wchodziły, tak jak czepiłeś felg ze Ci się nie podobają i ze jak ewentualnie przyjedziesz po auto to ich nie chcesz, po 5 ja auto sprzedałem w 3 tygodnie, a Tobie jak idzie ???? po 6 co do klapy taka była jak kupiłem, po 7 poświeciłem Ci mój czas, pozwoliłem pokręcić do czerwonego wiedząc ze kasy nie masz ,po 8 tez jesteś spoko gościem,po 9 Pan który kupił do takiego stopnia zadowolony ze przyjechał jeszcze wczoraj po felgi z zimówkami za dość spora kwotę po 10 pozdrawiam serdecznie i powodzenia |
|
|
|
 |
|
|