Narzekania i pochwały OII |
Autor |
Wiadomość |
michu300
Forumowicz

Auto: Outlander II 2.0DiD
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 3 razy Dołączył: 07 Maj 2010 Posty: 334 Skąd: okolice 3city
|
Wysłany: 03-08-2011, 14:36
|
|
|
Exiu napisał/a: | Mam Outka praktycznie 2 dni a już wiem, że tylko Mitsubishi! Komfort porównywalny z nowym Mercedesem CL65 AMG - wiem, bo jeździłem |
Ćśśśś..... Możesz się niektórym na tym forum narazić pisząc takie rzeczy... W niektórych wątkach to jest normalnie forum anty-Outlanderowe. |
|
|
|
 |
Exiu
Nowy Forumowicz
Auto: Outlander 2.0 DID Instyle/Navi
|
Wysłany: 03-08-2011, 14:39
|
|
|
michu300 napisał/a: | Exiu napisał/a: | Mam Outka praktycznie 2 dni a już wiem, że tylko Mitsubishi! Komfort porównywalny z nowym Mercedesem CL65 AMG - wiem, bo jeździłem |
Ćśśśś..... Możesz się niektórym na tym forum narazić pisząc takie rzeczy... W niektórych wątkach to jest normalnie forum anty-Outlanderowe. |
Hehehe, złe egzemplarze trafili
ale co się dziwić, skoro kupują w autohandlach i od niepewnych rąk Ale jak już nowy się psuje... to masakra. |
_________________ www.MotoFilm.pl - blog motoryzacyjny. |
|
|
|
 |
Muciek
Mitsumaniak Amnetyst Black
Auto: O2 FL
Pomógł: 3 razy Dołączył: 05 Paź 2010 Posty: 896 Skąd: Gdynia
|
Wysłany: 03-08-2011, 15:40
|
|
|
Exiu napisał/a: | michu300 napisał/a: | To super, a jaki przebieg? Co do sub-a, tak jak powiedział Bonito - zobacz czy chodzi membrana (najlepiej na jakimś umca-umca) i wtedy daj na maksa bass-punch. Będzie efekt |
56 000.
Ok, musi ten subufer działać, bo sam właściciel (odwoziłem go 50 kilometrów do domu) mówił, żebym sobie sprawdził jak to "nawala"
Mam Outka praktycznie 2 dni a już wiem, że tylko Mitsubishi! Komfort porównywalny z nowym Mercedesem CL65 AMG - wiem, bo jeździłem |
No i takich użytkowników ja lubię. Oby tak dalej!
Gratulacje i miłego użytkowania |
|
|
|
 |
Exiu
Nowy Forumowicz
|
Wysłany: 03-08-2011, 20:43
|
|
|
Panowie,
WSZYSTKO w najlepszym porządku. Walnąłem sobie dzisiaj to : http://www.youtube.com/watch?v=owDm0SqEbTs
to chyba nie było osoby w promieniu 500 metrów, która by się nie spojrzała:D I o to mi chodziło, w Hondzie miałem GÓWNO, a nie głośniki |
|
|
|
 |
13zbyszek13
Forumowicz

Auto: 2,0 DID outlander 2009
|
Wysłany: 04-08-2011, 08:11
|
|
|
Exiu napisał/a: | Panowie,
WSZYSTKO w najlepszym porządku. Walnąłem sobie dzisiaj to : http://www.youtube.com/watch?v=owDm0SqEbTs
to chyba nie było osoby w promieniu 500 metrów, która by się nie spojrzała:D I o to mi chodziło, w Hondzie miałem GÓWNO, a nie głośniki |
Audio w MO II działa bardzo ładnie, co do NAVI mnie chińczyk z AM lub IGO mówi po polsku. |
_________________ MITSUBISHI to już historia teraz jest HONDA
 |
|
|
|
 |
joachim69
Forumowicz

Auto: Outlander 2.2, M3 E36 Estoril
Pomógł: 1 raz Dołączył: 19 Sty 2011 Posty: 245 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 04-08-2011, 13:24
|
|
|
Exiu napisał/a: |
Mam Outka praktycznie 2 dni a już wiem, że tylko Mitsubishi! Komfort porównywalny z nowym Mercedesem CL65 AMG - wiem, bo jeździłem | żart roku |
|
 |
venglin [Usunięty]
|
Wysłany: 04-08-2011, 16:44
|
|
|
ale co się dziwić, skoro kupują w autohandlach i od niepewnych rąk Ale jak już nowy się psuje... to masakra. |
Kolego, większość narzekających (w tym ja) ma swoje samochody od nowości |
|
|
|
 |
lexus
Mitsumaniak lexus

Auto: outekII 2,0 DID 2007 intense+
Pomógł: 13 razy Dołączył: 12 Mar 2010 Posty: 1122 Skąd: warszawa
|
Wysłany: 04-08-2011, 21:36
|
|
|
.
[ Dodano: 04-08-2011, 21:39 ]
venglin napisał/a: | Exiu napisał/a:
ale co się dziwić, skoro kupują w autohandlach i od niepewnych rąk Ale jak już nowy się psuje... to masakra. | .. Kolego trochę pokory .Ja też kupiłem outka używanego i nie narzekam ale nie chwalił bym się tak na twoim miejscu bo NIE masz ŻADNEJ gwarancji żę auto ci się nie zepsuje ,poczytaj na tym forum kolegów którzy mieli NOWE auta i sporo problemów .Teraz po prostu nie produkują aut BEZAWARYJNYCH to nie te czasy ,a dotyczy to wszystkich marek,Ja też uważam że outlander to super samochód ale mogę to powiedzieć po półtorej roku a nie po półtorej dnia |
|
 |
Kemot
Mitsumaniak
Auto: Outlander Intense+ 2.0 DI-D
|
Wysłany: 06-08-2011, 06:43
|
|
|
Mam Outka praktycznie 2 dni a już wiem, że tylko Mitsubishi! Komfort porównywalny z nowym Mercedesem CL65 AMG - wiem, bo jeździłem [/quote]
Wreszcie ktoś szczęśliwy, że ma Outlandera. Brawo, bo nie mogę już czytać wiecznych malkontentów! |
|
|
|
 |
13zbyszek13
Forumowicz

|
Wysłany: 06-08-2011, 08:36
|
|
|
venglin napisał/a: | Kolego, większość narzekających (w tym ja) ma swoje samochody od nowości |
Was narzekających jest tylko kilku, a większość ( w tym ja ) jest zadowolona ze swojego autka. |
 |
|
|
|
 |
venglin [Usunięty]
|
Wysłany: 06-08-2011, 08:43
|
|
|
13zbyszek13 napisał/a: | venglin napisał/a: | Kolego, większość narzekających (w tym ja) ma swoje samochody od nowości |
Was narzekających jest tylko kilku, a większość ( w tym ja ) jest zadowolona ze swojego autka. |
No tak, bo w Twoim nie zamarza filtr paliwa pięć razy na sezon. Ja - oprócz tej przypadłości - raczej nie mam większych zastrzeżeń. |
|
|
|
 |
13zbyszek13
Forumowicz

|
Wysłany: 06-08-2011, 08:50
|
|
|
venglin napisał/a: | No tak, bo w Twoim nie zamarza filtr paliwa pięć razy na sezon. Ja - oprócz tej przypadłości - raczej nie mam większych zastrzeżeń. |
Tu masz racje bo mam słynny TRAKTOREK który nieraz poklekocze i jedzie.
A swoją drogą jak kupowałem to chciałem 2,2 ale nie było / końcówka serii z kratką /więc wiozłem 2,0 z dołożonym BOXem. I teraz widzę że los mnie uchronił przed różnymi przypadłościami 2,2. |
 |
|
|
|
 |
Muciek
Mitsumaniak Amnetyst Black
Auto: O2 FL
Pomógł: 3 razy Dołączył: 05 Paź 2010 Posty: 896 Skąd: Gdynia
|
Wysłany: 06-08-2011, 10:54
|
|
|
A mój tata jak usłyszał, że 2.2 jest od Peugeota to od razu odpuścił temat, jak mu w głowie Francja zaświtała i jak widać na plus. Traktorek poklekocze, ale jedzie i nie sprawia większych problemów
Pozdrawiam. |
|
|
|
 |
Exiu
Nowy Forumowicz
|
Wysłany: 06-08-2011, 11:16
|
|
|
Muciek napisał/a: | A mój tata jak usłyszał, że 2.2 jest od Peugeota to od razu odpuścił temat, jak mu w głowie Francja zaświtała i jak widać na plus. Traktorek poklekocze, ale jedzie i nie sprawia większych problemów
Pozdrawiam. |
dokładnie, ja nawet nie brałem pod uwagę 2.2. Już wole niemiecki silnik, choć 2.0 nie ma dobrej opinii, a szczególnie w passatach:D |
|
|
|
 |
mitsu00
Mitsumaniak
Auto: VOLVO XC70 AWD '13
Kraj/Country: Sweden
Pomógł: 34 razy Dołączył: 10 Lut 2009 Posty: 4355 Skąd: Sztokholm, Szwecja
|
Wysłany: 06-08-2011, 11:21
|
|
|
dokładnie, ja nawet nie brałem pod uwagę 2.2. Już wole niemiecki silnik, choć 2.0 nie ma dobrej opinii, a szczególnie w passatach:D | Bez przesady. Mialem 2.2 i zrobilem nim 110 kkm zanim go sprzedalem. Zero problemow oprocz czasami zamarzajacego filtra paliwa w najwieksze mrozy. Sprawe zalatwil garaz zima kiedy na zewnatrz bylo ponizej -20st C. |
_________________ Pozdrawiam
Dominik |
|
|
|
 |
|