Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Narzekania i pochwały OII
Autor Wiadomość
michu300 
Forumowicz

Auto: Outlander II 2.0DiD
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 03-08-2011, 14:36   

Exiu napisał/a:
Mam Outka praktycznie 2 dni a już wiem, że tylko Mitsubishi! Komfort porównywalny z nowym Mercedesem CL65 AMG - wiem, bo jeździłem :)

Ćśśśś..... Możesz się niektórym na tym forum narazić pisząc takie rzeczy... W niektórych wątkach to jest normalnie forum anty-Outlanderowe. :wink:

Exiu 
Nowy Forumowicz

Auto: Outlander 2.0 DID Instyle/Navi
Wysłany: 03-08-2011, 14:39   

michu300 napisał/a:
Exiu napisał/a:
Mam Outka praktycznie 2 dni a już wiem, że tylko Mitsubishi! Komfort porównywalny z nowym Mercedesem CL65 AMG - wiem, bo jeździłem :)

Ćśśśś..... Możesz się niektórym na tym forum narazić pisząc takie rzeczy... W niektórych wątkach to jest normalnie forum anty-Outlanderowe. :wink:

Hehehe, złe egzemplarze trafili :)

ale co się dziwić, skoro kupują w autohandlach i od niepewnych rąk :) Ale jak już nowy się psuje... to masakra.

Muciek 
Mitsumaniak
Amnetyst Black

Auto: O2 FL
Wysłany: 03-08-2011, 15:40   

Exiu napisał/a:
michu300 napisał/a:
To super, a jaki przebieg? Co do sub-a, tak jak powiedział Bonito - zobacz czy chodzi membrana (najlepiej na jakimś umca-umca) i wtedy daj na maksa bass-punch. Będzie efekt :-)

56 000.

Ok, musi ten subufer działać, bo sam właściciel (odwoziłem go 50 kilometrów do domu) mówił, żebym sobie sprawdził jak to "nawala" :)

No i takich użytkowników ja lubię. Oby tak dalej! :)

Gratulacje i miłego użytkowania :)

Exiu 
Nowy Forumowicz

Wysłany: 03-08-2011, 20:43   

Panowie,

WSZYSTKO w najlepszym porządku. Walnąłem sobie dzisiaj to : http://www.youtube.com/watch?v=owDm0SqEbTs

to chyba nie było osoby w promieniu 500 metrów, która by się nie spojrzała:D I o to mi chodziło, w Hondzie miałem GÓWNO, a nie głośniki

13zbyszek13 
Forumowicz

Auto: 2,0 DID outlander 2009
Wysłany: 04-08-2011, 08:11   

Exiu napisał/a:
Panowie,

WSZYSTKO w najlepszym porządku. Walnąłem sobie dzisiaj to : http://www.youtube.com/watch?v=owDm0SqEbTs

to chyba nie było osoby w promieniu 500 metrów, która by się nie spojrzała:D I o to mi chodziło, w Hondzie miałem GÓWNO, a nie głośniki

Audio w MO II działa bardzo ładnie, co do NAVI mnie chińczyk z AM lub IGO mówi po polsku. :D

joachim69 
Forumowicz

Auto: Outlander 2.2, M3 E36 Estoril
Wysłany: 04-08-2011, 13:24   

Exiu napisał/a:

:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :lol: :lol: :lol: żart roku :lol: :lol:

venglin
[Usunięty]

Wysłany: 04-08-2011, 16:44   

Exiu napisał/a:

ale co się dziwić, skoro kupują w autohandlach i od niepewnych rąk :) Ale jak już nowy się psuje... to masakra.

Kolego, większość narzekających (w tym ja) ma swoje samochody od nowości :lol: :lol: :lol:

lexus 
Mitsumaniak
lexus

Auto: outekII 2,0 DID 2007 intense+
Wysłany: 04-08-2011, 21:36   

.

[ Dodano: 04-08-2011, 21:39 ]
venglin napisał/a:
Exiu napisał/a:

.. Kolego trochę pokory .Ja też kupiłem outka używanego i nie narzekam ale nie chwalił bym się tak na twoim miejscu bo NIE masz ŻADNEJ gwarancji żę auto ci się nie zepsuje ,poczytaj na tym forum kolegów którzy mieli NOWE auta i sporo problemów .Teraz po prostu nie produkują aut BEZAWARYJNYCH to nie te czasy ,a dotyczy to wszystkich marek,Ja też uważam że outlander to super samochód ale mogę to powiedzieć po półtorej roku a nie po półtorej dnia :finga:

Kemot 
Mitsumaniak

Auto: Outlander Intense+ 2.0 DI-D
Wysłany: 06-08-2011, 06:43   

Mam Outka praktycznie 2 dni a już wiem, że tylko Mitsubishi! Komfort porównywalny z nowym Mercedesem CL65 AMG - wiem, bo jeździłem :) [/quote]
Wreszcie ktoś szczęśliwy, że ma Outlandera. Brawo, bo nie mogę już czytać wiecznych malkontentów!

13zbyszek13 
Forumowicz

Wysłany: 06-08-2011, 08:36   

venglin napisał/a:
Kolego, większość narzekających (w tym ja) ma swoje samochody od nowości :lol: :lol: :lol:

Was narzekających jest tylko kilku, a większość ( w tym ja ) jest zadowolona ze swojego autka.

venglin
[Usunięty]

Wysłany: 06-08-2011, 08:43   

13zbyszek13 napisał/a:
venglin napisał/a:

Was narzekających jest tylko kilku, a większość ( w tym ja ) jest zadowolona ze swojego autka.

No tak, bo w Twoim nie zamarza filtr paliwa pięć razy na sezon. Ja - oprócz tej przypadłości - raczej nie mam większych zastrzeżeń.

13zbyszek13 
Forumowicz

Wysłany: 06-08-2011, 08:50   

venglin napisał/a:
No tak, bo w Twoim nie zamarza filtr paliwa pięć razy na sezon. Ja - oprócz tej przypadłości - raczej nie mam większych zastrzeżeń.

Tu masz racje bo mam słynny TRAKTOREK który nieraz poklekocze i jedzie.
A swoją drogą jak kupowałem to chciałem 2,2 ale nie było / końcówka serii z kratką /więc wiozłem 2,0 z dołożonym BOXem. I teraz widzę że los mnie uchronił przed różnymi przypadłościami 2,2.

Muciek 
Mitsumaniak
Amnetyst Black

Auto: O2 FL
Wysłany: 06-08-2011, 10:54   

A mój tata jak usłyszał, że 2.2 jest od Peugeota to od razu odpuścił temat, jak mu w głowie Francja zaświtała i jak widać na plus. Traktorek poklekocze, ale jedzie i nie sprawia większych problemów :)

Pozdrawiam.

Exiu 
Nowy Forumowicz

Wysłany: 06-08-2011, 11:16   

Muciek napisał/a:
A mój tata jak usłyszał, że 2.2 jest od Peugeota to od razu odpuścił temat, jak mu w głowie Francja zaświtała i jak widać na plus. Traktorek poklekocze, ale jedzie i nie sprawia większych problemów :)

Pozdrawiam.

dokładnie, ja nawet nie brałem pod uwagę 2.2. Już wole niemiecki silnik, choć 2.0 nie ma dobrej opinii, a szczególnie w passatach:D

mitsu00 
Mitsumaniak

Auto: VOLVO XC70 AWD '13
Kraj/Country: Sweden
Wysłany: 06-08-2011, 11:21   

Exiu napisał/a:

dokładnie, ja nawet nie brałem pod uwagę 2.2. Już wole niemiecki silnik, choć 2.0 nie ma dobrej opinii, a szczególnie w passatach:D
Bez przesady. Mialem 2.2 i zrobilem nim 110 kkm zanim go sprzedalem. Zero problemow oprocz czasami zamarzajacego filtra paliwa w najwieksze mrozy. Sprawe zalatwil garaz zima kiedy na zewnatrz bylo ponizej -20st C.

Dominik

Odpowiedz do tematu